Актуално Какво ще се случи...

„Грозната” Бети се завръща още по-чаровна в ефира на Нова ТВ

Добави коментар

„Грозната Бети” се завръща, но този път още по-чаровна и любима на зрителите. Този петък, 22 юли, от 21.00 ч. Нова телевизия ще ни пренесе...
„Грозната” Бети„Грозната Бети” се завръща, но този път още по-чаровна и любима на зрителите. Този петък, 22 юли, от 21.00 ч. Нова телевизия ще ни пренесе отново в света на симпатичната мексиканка и нейния изпълнен с изненади и приключения професионален и личен живот.   

В четвъртия последен сезон на хитовия сериал чаровната и скарана със стила любимка на модния свят Бети вече е младши редактор!
Издигането ѝ на работното място обаче ще ѝ донесе куп нови предизвикателства – тя не само ще се окаже на едно работно място с бившия си приятел Мат, но и ще се наложи коренно да промени външността си, за да е в крак с новите отговорности и задължения.

Бети ще е с нов външен вид, но по сърце си остава все същата любима модна диктаторка
.

„Грозната” Бети

Какво се случва с останалите ключови лица в списание „Мода”?

„Грозната” БетиДаниел се справя трудно без помощта на своята асистентка и се бори да преодолее смъртта на любимата си съпруга Моли. В същото време верният асистент на Вилхелмина Марк ще се опитва по всякакъв начин да подкопае работата на Бети, убеден че не тя, а той заслужава повишението.

Клеър Мийд разбира, че борбата ѝ за власт в компанията в момента я поставя в ситуация, която до голяма степен е противоположна на тази на Вилхелмина.

Вили
е по-решена от всякога да намери Конър, който е довел компанията до фалит, а освен това пази и тайна у дома. В Куинс, племенникът на Бети Джъстин се мъчи да се впише в училището си, а Хилда се тревожи, че синът ѝ се отдалечава от нея.

„Грозната” Бети

Наскоро омъжилата се Америка Ферера (Бети Суарез), Ерик Мабиус (Даниел Мийд), Ванеса Уилямс (Вилхемина Слейтър), Тони Плана (Игнасио), Джудит Лайт (Клеър Мийд), Майкъл Юри (Марк) са само част от звездния екип в сериала, а в четвъртия сезон ще видим и звездата от „От местопрестъплението: Маями” Адам Родригес.

„Грозната” Бети


Базиран на колумбийската телевизионна новела "Грозната Бети", сериалът има 19 номинации за Еми и е носител на наградите Еми, Златен Глобус и много други отличия.

„Грозната” Бети


В ефира на Нова телевизия зрителите ще могат да го гледат всеки делничен ден от 21.00 ч.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Грозната Бети , Америка Ферера

Америка Ферера се сгоди

Ще стане ли красива „Грозната Бети“ в края на сериала

Шакира в "Грозната Бети"