Актуално В програмата

Гордост и предразсъдъци в седмата седмица на „Черешката”

Добави коментар

Гордост и предразсъдъци в седмата седмица на „Черешката” от понеделник до петък , 20:00 ч


Гордост и предразсъдъци в седмата седмица на „Черешката” от понеделник до петък , 20:00 ч

Как може да се плаче с глас за това, че телешкото не ти се е получило, как поезията може да предизвика скандал и как един маг се бори с всички сили за титлата „Перфектен домакин”. ..  Това са само част от емоционалните моменти, белязали седмата седмица на „Черешката на тортата” от 18 до 22 юли.

Първият домакин е СантраПървият домакин е Сантра, станала популярна с песента си „Без теб”, след това с дуета ѝ със Спенс „Не ме обичаш мече”, а в последно време и със съвместните ѝ проекти с друг нейн хип хоп колега - Кристо.

Сантра
демонстрира добри кулинарни умения, но смая гостите си с изненадата си – българска текила на екс...

Катето ЕвроНезабравима вечеря. Такава беше втората вечер при Катето Евро. Тя посрещна компанията в Кокаляне, където направи всичко сама – домашна питка, домашна паста, телешки стекове, палачинки с маскарпоне и много други неща. Всичко беше приготвено с зеленчуци и подправки от собствената и градина.

Изненадата на Катето предизвика леко напрежение. Оказа се, че поезията вместо да сближи, може да развали компанията...

Ива Екимова прие гостите в своя дом за третата вечер. Много сълзи и емоции се изляха тогава. Домакинята реши да направи много сложни ястия, не остана доволна от резултата и емоциите надделяха.

Четвъртата вечер Дичо посрещна гостите. Той се оказа мъжа мечта – обича да готви, не изневерява много и прави всичко с настроение.  Дичо приготви на гостите октопод, раци и жабешки бутчета , ловени лично от него.

Последната вечер компанията беше на гости при Астор. Всичко мина добре до обявяване на победителя. Астор се класира на четвърто място и това му донесе огромно разочарование. Магът, удостоен със „Златен Оскар" от Международното братство на маговете през 1981 г., не можа да понесе загубата: „Те не заслужаваха нищо от мен, трябваше да им сервирам по един чай и мешана скара, и едно шкембе чорба”, коментира той. „Аз се натягам, правя 7 неща... Сега цяла България ще го гледа, аз нямам право да се излагам...,Никога не съм бил четвърти в живота, никога!”.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Черешката на тортата

„Черешката на тортата“ с нова доза сексапил и рокендрол

Гадателка, естрадна дива и най-желаният мъж покоряват „Черешката на тортата“

Произведения на кулинарното изкуството в битка за плакета на шеф Иван Манчев

Интригуващи нови участници щурмуват "Черешката на тортата"

„Черешката на тортата“ внася празнично настроение в телевизионния ефир