Актуално В програмата

Рецепти на звезди тази седмица в „Бон апети”

1 коментар

В кухнята на „Бон апети” се готви по рецепти на Джордж Клуни, Гуинет Полтроу, Майкъл Джексън, Джорджио Армани…

Рецепти на звезди тази седмица в „Бон апети”

Умеела ли е Мерилин Монро да готви, каква рецепта публикува съпругата на кандидат президента Джон Кенеди по време на предизборната му кампания, какво е приготвяла Мария Калас на яхтата на Онасис. Това са само част от отговорите, които дава тази седмица „Бон апети”. В кухнята на предаването се готви още по рецепти на Джордж Клуни, Гуинет Полтроу, Майкъл Джексън, Джорджио Армани…

Рецепти на звезди тази седмица в „Бон апети”


 Рецептите на звездите са любопитни поради няколко причини: от една страна за много хора е интересно да разберат дали и какво готвят. В същото време, съществува предубеждението, че техните рецепти са странни, скъпи, непостижими, а всъщност, те не се различават особено от тази на обикновените хора. Лора и Стоян са подбрали лесно изпълними и интересни рецепти, някои от които издават много за техните „автори”.

Рецепти на звезди тази седмица в „Бон апети”Между 11 и 15 юли зрителите ще разберат кои от тях действително са кулинари, кои рецепти са част имиджови кампании, за кои звезди готвенето е допълнителен бизнес. В края на седмицата зрителите ще имат девет изпробвани и коментирани рецепти, които могат да включат в менюто си.

Когато става въпрос за звезди и храна, неминуемо се промъква и темата за хранителните режими. Едно от предаванията през седмицата е посветено на холивудските диети. В стила на добрия професионализъм Лора и Стоян са поканили експерт по темата, който ще даде изключително компетентна и полезна информация по въпроса.

Ето и не толкова популярни факти:
Гуинет Полтроу полага усилия името ѝ да се свързва с кулинарията  и със сигурност има отношение към добрата храна. Великата оперна дива Мария Калас е обичала да експериментира в кухнята. Джони е първият италиански дизайнер, който влиза в кулинарния бизнесрджио Арма. След него това правят и други звезди на модния небосклон. Мерилин Монро определено е имала отношение към готвенето.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бон апети

Какво ново в Нова ТВ?

"Бон Апети" с Лора и Стоян се завръща в ефира на Нова

"Бон Апети" с Лора и Стоян конкуренция на Иван Звездев по bTV

Нова ТВ прекратява излъчването на кулинарното предаване „Бон Апети”

Бон Апети се завръща още по-вкусно и с един ден повече