Архив Горещо

Х факторът Део в Горещо”, събота, 2 юли 2011г., 22:00 часа

Добави коментар

Х факторът Део дойде в студиото на “Горещо”, за да разкрие какво всъщност е Х факторът, събота, 2 юли 2011г., 22:00 часа


Х факторът Део дойде в студиото на “Горещо”, за да разкрие какво всъщност е Х факторът, събота, 2 юли 2011г., 22:00 часа

Х факторът Део в Горещо”

В последното си издание преди лятната ваканция телевизионният таблоид  “Горещо” ще зарадва зрителите си с едно много специално интервю с Деян Славчев-Део. Въпреки изключително натоварената си програма покрай кастингите на най-новото предаване на Нова телевизия – Х фактор, Део дойде в студиото на “Горещо”, за да разкрие какво всъщност е Х факторът: “Това е нещо необяснимо – не се знае какво е то. Нещото, с което като стъпи човек на сцената, може да те разсмее, да те трогне, да те вдъхнови... Това, което усетих от тези първи кастинги е все едно съм на турне с Д2...”

Водещият на българското издание на най-мащабното и грандиозно музикално шоу в историята на телевизията дава и своите съвети към всички, които са решили да се явят на кастингите на 2 юли в София, на 9 юли в Плевен и на 16 юли в Бургас:
“Да дойдат, да се изкефят на това, което им се случва, да се забавляват, да се освободят – да излязат и да си изпеят и да си кажат, каквото има да казват... Да си го изживеят този миг и ако станат нещата – да се изкефят в последствие на лайфовете. И изобщо – животът е толкова кратък и толкова сложен, че няма за какво да се притесняват.” Део обяснява собственият си успех и дългогодишното признание и любов на зрителите към него така: “Мисля, че до голяма степен късметът е изиграл голяма роля – че бях на точното място...”

“Мис Плеймейт 2010” Дорис Дилова


Тази събота в едно горещо интервю “Мис Плеймейт 2010” Дорис Дилова разкава как е решила да участва в конкурса: “При мен важните неща в живота ми стават на шега – на шега дойдох в София с моя приятел, на шега започнах да работя във фирмата, в която в момента работя и на шега реших да се явя на кастинга.” Тя коментира всички материали и слухове за себе си, тиражирани в жълтата преса след спечелването на титлата.

„Горещо”, събота, 2 юли 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“