Какво ще се случи...

Какво ще се случи в 11 епизод на "Под прикритие" - 26 юни, от 20:45ч. по БНТ1

• От 0/5

Удар по цех с амфетамин на Джаро. Мартин в смъртоносен капан. Едно неочаквано завръщане - Христо Мутафчиев влиза в „Под прикритие” ! -  26 юни, от 20:45ч. по БНТ1

Какво ще се случи в 11 епизод на "Под прикритие" Съни бе разкрита от Джаро и сега е в неизвестност. Мартин следи Иво, за да разбере дали Съни е жива и така вижда Васил в компанията на мафиота. Двамата не се разпознават.

Мартин
разбира, че Попов е преместен в друг отдел и това поставя мисията му пред нова опасност. Въпреки това се съгласява да му предаде още информация. Това води до удар на полицията срещу цеха на Джаро за производство на амфетамин. Заловено е голямо количество наркотик и са направени арести. Попов се приближава до целта си – да намери свидетел, който да уличи Джаро в престъпна дейност. Това е последната операция на Попов и той е длъжен да предаде цялата секретна информация по случая Джаро на своя заместник Васил.

Тази неделя в сериала ще се включи и героя на Христо Мутафчиев – едно неочаквано завръщане, което ще промени всичко !

Жива ли е Съни? Как Мартин ще се спаси от къртицата? Ще успее ли Попов да арестува Джаро навреме и каква е връзката между Джаро, Попов и героя на Христо Мутафчиев
....отговорите, тази неделя от 20:45ч. по БНТ.

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg