Актуално Други

Отговор на Би Ти Ви Медия Груп

1 коментар

Относно съобщение, разпространено от Нова Броудкастинг Груп днес, 20 юни
Относно съобщение, разпространено от Нова Броудкастинг Груп днес, 20 юни

Във връзка с разпространеното до медиите съобщение от Нова Броудкастинг Груп днес, 20 юни, bTV Media Group обръща внимание, че изнесената информация съдържа грубо изопачаване на факти и разпространение на неверни сведения, което само по себе си представлява нелоялна конкуренция в опит да се увреди доброто име и доверието към конкурент.

Медийната платформа на bTV Media Group е изключително ефективна. Рекламодателите сами избират да рекламират при нас именно заради високите резултати и качеството на програмата, доказани за пореден път от класацията на 50-те най-гледани ТВ програми от началото на 2011 година. Единствено предавания на bTV попадат в топ 50 за периода 1 януари - 19 юни 2011 г., а Нова Броудкастинг Груп не участва с нито едно предаване. 

Търговската политика на bTV Media Group е публична, широко достъпна и дава равен шанс на всички рекламодатели, като е съобразена с регулацията на конкуренцията. Още повече, че е изцяло съобразена с икономическата ситуация в България.

bTV Media Group със съжаление отчита, че днешните действия от страна на Нова Броудкастинг Груп най-вероятно служат като оправдание за поредицата от явни неуспехи на компанията от началото на 2011-та година.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър