Какво ще се случи...

Какво ще се случи в 10 епизод на "Под прикритие" - 19 юни, 21:30 ч. по БНТ1

• От 0/5

Какво ще се случи в 10 епизод на "Под прикритие" -
Какво ще се случи в 10 епизод на "Под прикритие" -
Разкрития! Кой кой е без прикритие? в 10 епизод на "Под прикритие" - 19 юни, 21:30 ч. по БНТ1

Какво ще се случи в 10 епизод на "Под прикритие" -

Тази неделя, 19 юни, крими сериала „Под прикритие” ще се излъчи от 21:30. Промяната в часа на излъчване се налага, заради прякото предаване на срещата Германия- България от Световната волейболна лига.

Ето и какво да очакват зрителите на сериала, в неделя

Доносникът в ГДБОП е заловен. След като Мартин разбира този факт, се съгласява да продължи мисията си като полицай под прикритие. Той поставя условие – след ареста на Джаро, властите да се погрижат той и Съни да бъдат защитени. Попов е шокиран от новината, че Мартин има връзка с любовницата на най-големия си враг. Той е сигурен, че това ще провали цялата му мисия, но се съгласява да съдейства. За да не загуби случая Туджаров обаче, Попов е принуден да проведе показна полицейска акция. Мартин пак му помага с информация за предстояща крупна контрабанда на цигари през канал на Джаро. Но преди това Попов, ще се срещне с най-големия си враг очи в очи.

Защо залавянето на Джаро е толкова важно за Попов и каква е тяхната обща история от миналото?

Ще успее ли акцията на полицията или пак някой ще предупреди хората на Джаро?Какво ще се случи с Мартин и Съни....развръзката е близо, не пропускайте „Под прикритие” – тази неделя

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg