Архив Отечествен фронт

“Отечествен фронт”: Англичанин изнасилва 6-годишно българско момиченце

Добави коментар

“Отечествен фронт” разказва страшната история на 6-годишната Севда, изнасилена от 52-годишен англичанин

“Отечествен фронт” разказва страшната история на 6-годишната Севда, изнасилена от 52-годишен англичанин


 Англичанин изнасилва 6-годишно българско момиченцеТази събота, 11 юни социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разказва страшната история на 6-годишната Севда, изнасилена от 52-годишен англичанин, заселил се в с. Ново градище, близо до Стражица. “Това не е възторжен репортаж за ЕС. Това е опит да ви кажем, че в циганската махала на Европа чужденците не идват просто, за да живеят. Понякога се възползват от тукашната безнаказаност и безопомощност.” – разказва Мартин Карбовски. – “Правим този филм, за да ви кажем, че британските педофили с нищо не са по-различни от българските. Но го правим и за да ви покажем, че дори и жертви да сме, трябва да можем да отмъстим и да се борим със сатрапите си. Да не се плашим от тях.”

Преди три години Колин Такър, заедно с брат си купуват къща в с. Ново градище. Брат му се връща в Англия, а Колин остава тук – без работа и без пари. Назначават да пасе селските овце. В къщата му няма ток и вода и Колин използва гостоприемството на семейството на малката Севда – храни се, пере се, сутрин пие кафе и зарежда мобилния си телефон у тях. Докато един ден Колин отива с 6-годишната Севда до магазина и тя се връща у дома цялата в кръв. Баба ѝ разбира, че Колин е направил нещо на Севда, грабва една сопа и пребива англичанина-педофил. Така яката баба раздава част от дължимото правосъдие сама…
Бог е милостив, че Чими – така казват на детето Севда - не помни нищо от станалото, освен, че е заспало.

Децата обаче не могат да разчитат само на Бог. Те имат родители. Те имат цялата милост на природата и човешкото стадо. Всеки ден трябва децата да бъдат пазени. У нас това не се случва и затова тук в България съществуват педофилски туристически дестинации…” – коментира Карбовски.

 Англичанин изнасилва 6-годишно българско момиченце “Колин Такър беше осъден на предпоследна инстанция на петнадесет години затвор при първоначален строг режим и 60 хиляди лева обещетение за момиченцето Севда. Правим този филм, защото на последна инстанция обикновено българският съд намалява присъдите на педофилите. Правим този филм, за да няма милост за англичанина. И защото Колин Такър когато чува присъдата си, казва на българския съд думата „фак ю“. Днес Колин живее в Златарица под домашен арест. А детето разбира почти всичко. Детето говори много за умрели, за смърт. С такава баба, докато е жива, за Севда ще има бъдеще. За мен беше чест да разкажа за една стара жена, която не се държи като жертва. Защото това не се среща често. Запомнете името на туркинята - тя също се казва Севдалина - като внучката си.”

”Отечествен фронт”, събота, 11 юни 2011 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”