Актуално Търси се...

Мариана Векилска в „Търси се...”, събота, 11 юни по bTV

Добави коментар

Мариана Векилска за любовта, семейството и трудностите в живота – тази събота в „Търси се...” по bTV
Мариана Векилска за любовта, семейството и трудностите в живота – тази събота в „Търси се...” по bTV

Водещата на bTV Новините Мариана Векилска ще бъде специален гост в новото издание на токшоуто „Търси се…” тази събота, 11 май, от 11.00 часа по bTV. За драматичните обрати и трудности в живота й, срещата с любовта и отдаването на семейството ще разкажат най-близките ѝ хора,  с които водещите Меги и Нели ще я срещнат.

Първата изненада за Мариана ще бъдат продуцентът на сутрешния блок на bTV Петър Томов и неговата съпруга Дани.
„Много се пали, много е крайна и е страхотен купонджия. Напоследък не ни харесва това, че се превърна в типичната домакиня и рядко излизаме да се забавляваме”, разказва семейството. Петьо и Дани ще изпеят на Мариана една от любимите ѝ песни и ще я предизвикат към една артистична изява – да танцува под звуците на хорото, което най-много ѝ харесва. Кое е то - зрителите ще научат тази събота.

Мариана Векилска  в „Търси се...”

Една от най-вълнуващите срещи на Мариана в предаването ще бъде със съпруга ѝ Симо, с когото са заедно от 7 години.
„Любовта ми с Мариана беше като сляпата неделя. Видяхме се веднъж и аз се влюбих безумно, а месец по-късно вече живеехме заедно. Просто бях напълно убеден, че това е жената за мен”, спомня си Симо. Той ще разкрие, че един от най-трудните им периоди заедно е бил по време на бременността на Мариана. Журналистката пък ще признае, че тя се учи от него да бъде родител, заради голямата му всеотдайност към сина им Момчил.

Мариана Векилска  в „Търси се...”В „Търси се” Мариана ще се срещне и с дъщеря си Габриела, която е от първия ѝ брак. Шестнайсетгодишното момиче ще сподели за какво има разминавания с майка си. Мариана ще разкаже и за раздялата с първия си съпруг. Двамата са имали 4-годишна връзка, но се разделят половин година след сватбата, когато Мариана е бременна във втория месец. „Не можах да повярвам, че това е същият човек. В отношенията ни се намесиха външни хора – родилите му. В момента той не се грижи за дъщеря ни и не я беше виждал, откакто тя беше на 2 годинки”, разказва телевизионната водеща. В този най-труден момент до нея застават родителите й, с които Мариана също ще се срещне в „Търси се”.

Зрителите на bTV ще се запознаят и със сина на Мариана - Момчил. Той ще признае, че с майка му се забавляват предимно вечер, като играят Хитър Петър и че тя е невероятна готвачка.

Мариана Векилска  в „Търси се...”

Меги и Нели ще срещнат водещата и с нейната сестра – Деси, която ще разкрие, че единственото, което не харесва в сестра си, е големият ѝ инат и понякога прекалената ѝ властност. Именно от сестра си Мариана ще получи едно култово предизвикателство, белязало участието ѝ във „Великолепната шесторка”. В ефира на „Търси се” водещата ще изпее отново „Ах, морето”. Дали ще се справи по-добре от фалшивото си изпълнение в шоуто преди 3 години - зрителите ще видят тази събота.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“