Какво ще се случи...

Какво ще се случи в 8 епизод на "Под прикритие" - 5 юни, 20.45 ч. по БНТ1

• От 0/5

8 епизод на "Под прикритие"
8 епизод на "Под прикритие"


Наркотици по схемата на Джаро! Тайна среща на престъпните босове за преразпределение на наркопазара в София с двойна задача за Мартин,  в 8 епизод на "Под прикритие"  - 5 юни, 20.45 ч. по БНТ1


8 епизод на "Под прикритие"За да преразпредели пазара на наркотици в града,  Джаро поръчва убийството на известен софийски наркобос. За да съобщи за промените на останалите наркобосове, Джаро  ги свиква на тайна среща. Мартин е натоварен да отговаря за телефонния заглушител, в което той вижда възможност да запише разговора между босовете.  Попов смята, че Мартин поема твърде голям риск, но се съгласява да му помогне. Срещата се провежда по време на ММА - свободни боеве и всичко върви по план, докато се оказва, че човекът на Джаро не може да се бие. На ринга трябва да излезе  Мартин и да го замести, а залогът е огромен -  от една страна репутацията на Джаро, а от друга  прикритието на Мартин.

ММА боеве
В тази серия на „Под прикритие” , гост звезди са ММА бойците Слави Славов – треньор и спаринг партньор на Долф Лундгрен, Станислав Недков – Стъки и още дузина професионални бойци и каскадьори.

За сцените със свободни боеве, екипът на сериала изгради ринг, отговарящ на всички изисквания на световната федерация по ММА, а главният герой Ивайло Захариев премина няколкодневен курс, за да се научи на безопасни удари и падания.5 юни, 20.45 ч., 8 епизод
в рубриката "БНТ криминале".
12-сериен телевизионен филм.
България, 2011г., 50 мин.


Режисьори: Димитър Гочев и Виктор Божинов
Сценаристи: Георги Иванов, Теодора Василева
Оператори: Антон Бакарски и Радослав Гочев
Музика Кирил Петрушев - Бъсти
В ролите: Ивайло Захариев, Владо Пенев, Михаил Билалов, Захари Бахаров, Ирена Милянкова и др.

Копродуценти: Димитър Митовски, Димитър Гочев и Росен Цанков.

Изпълнителни продуценти: Димитър Митовски и Иван Дойков

В ПРЕДСТОЯЩИТЕ ЕПИЗОДИ: 
Предстои преследване с коли, взривове и едно показно убийство в центъра на София!

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg