Архив Горещо

Фолк звездата Андреа в „Горещо”, събота, 28 май 2011г., 22:00 часа, Нова ТВ

Добави коментар

Фолк звездата Андреа в „Горещо”, за да коментира скандалите с колежките ѝ и обвиненията срещу нея, че пее на плейбек и краде песни.

Фолк звездата Андреа в „Горещо”, за да коментира скандалите с колежките ѝ и обвиненията срещу нея, че пее на плейбек и краде песни.

Тази събота, 28 май от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е фолк звездата Андреа, за да коментира скандалите с колежките ѝ и обвиненията срещу нея, че пее на плейбек и краде песни.

Фолк звездата Андреа в „Горещо”Фолк дивата Андреа говори и за отношенията в бранша, за нощния живот и семейните ценности. Тя си припомня как се е чувствала в самото начало на кариерата си: “Имаше много големи обвинения от самото начало, че съм постигнала всичко благодарение на майка ми и баща ми - трябва да сме искрени в момента – много ме болеше. Много е трудно да тръгнеш в самото начало и да няма кой да ти помага. Не всичко е да имаш талант, да правиш песни и хубави клипове.

Имаш нужда от някакъв гръб до теб, който да те подкрепи. Някои хора го имат гърба в лицето на приятеля до себе си – аз съм го имала в лицето на моите родители, за което съм им благодарна. И благодаря на Господ, че съм имала този късмет това да ми се случи. Но истината е, че през цялото време съм била в такива притеснения... Спомням си, че тогава ми падаше коса от нерви. Лягах си, заспивах и си казвах: “Ами ако не успея?! Ако се изложа?!”


Андреа признава, че до осемнайстата си година не е била запозната с нощния живот в София, защото баща ѝ не я пускал никъде да ходи.
Родителите ѝ имали амбиция да я пратят да учи в Германия, но тя знаела точно какво иска да постигне в живота си...

„Горещо”, събота, 28 май 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Венета Райкова

Венета Райкова „без грим и фотошоп“ в „Папараци”

Венета Райкова отваря своя дневник в ефира на TV7

Венета Райкова: Мечтая да съм фея на любовта

Малката сестра на Биг Брадър 4

Евгени Минчев срещу Венета Райкова в „Голямата уста“