Актуално В програмата

Георги Мамалев в "Аз обичам България", петък, 27 май

Добави коментар

"Аз обичам България", петък, 27 май - Георги Мамалев застава до 194-сантиметровия Юлиан Константинов в поредния сблъсък на отборите.
"Аз обичам България", петък, 27 май - Георги Мамалев застава до 194-сантиметровия Юлиан Константинов в поредния сблъсък на отборите.

Георги Мамалев в "Аз обичам България"

Сериозен контраст във височините ще има в отбора на Юлиан Константинов в утрешния епизод на „Аз обичам България”. До 194-сантиметровия капитан ще застане не кой да е, а актьорът Георги Мамалев.

фолк певицата Мария и водещата на „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова

Заедно с фолк певицата Мария и водещата на „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова, те ще се опитат да прекъснат поредицата от победи на Андрей Слабаков.

Тони Димитрова, фолк изпълнителката Цветелина Янева


Андрей Слабаков пък от своя страна ще разчита  на Тони Димитрова, фолк изпълнителката Цветелина Янева и още един водещ от „Станция Нова” – Стефан Щерев.

Борбата за победа ще продължи да бъде оспорвана и утре, като на два пъти силите ще бъдат изравнени, а обрати в резултата отново няма да липсват. Юлиан и Андрей ще се затруднят още в първите два рунда и сериозно ще се замислят над въпроси за професията на Пейо Яворов, след като завършва училище, и наградите на разследващия журналист на Нова ТВ Васил Иванов.


В рунда „Отново на училище” оперният глас ще трябва да си припомни имената на Светите седмочисленици, а Стефан Щерев ще се зачуди що за създание е дедекалото. Истинска жълта история за човека-глас Краси Аврамов ще напишат Юлиан Константинов и Жоро Мамалев, като двамата ще покажат не само впечатляващ актьорски талант, но и завидни умения при списването на измислени истории. Въпрос за т.нар. „казанска афера” през 2009 г. ще предизвика двамата капитани в спортния кръг, а в рунда „Прочути сънародници” само 2 имена разлика ще донесат повече точки на един от отборите.

Колко процента от българите се смятат за грамотни и средно колко книги сме си купили през изминалата година ще разберем от последния финален кръг, когато не само статистиката, но и колелото ще определят победителя за тази седмица. 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Георги Мамалев , Аз обичам България

Стефан Вълдобрев и Иван Лечев един срещу друг в „Аз обичам България“

„Аз обичам България“ събира отново Деси Стоянова и Сашо Кадиев

Кадиев и Кедъра влизат в остър капитански спор в „Аз обичам България“

Горещи страсти и неочаквани обрати в новия епизод на „Аз обичам България“

Галена и Азис повеждат хорото в „АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ“