В програмата

Звезда от „Забранена любов” - Илиана Коджабашева е новият звезден репортер

• От 0/5

Илиана Коджабашева – звездата от „Забранена любов”, която зрителите на Нова ТВ познават като умната, дисциплинирана и целеустремена оптимистка Марина Белева,  е новият звезден репортер на „Календар”.Ще я гледаме в седмицата, когато отбелязваме деня на българската просвета и култура - от 23 до 27 май.

Звезда от „Забранена любов” - Илиана Коджабашева  е новият звезден репортер

В сериала героинята на Илиана е организирана, темпераментна, работлива, но същевременно - припряна, неадаптивна, властолюбива, критикуваща… Какъв журналистически качества притежава, ще разберем само в централната новинарска емисия на Нова ТВ.

23 май, понеделник
Кои са най-търсените специалности и защо много хора учат неща, за които след това няма търсене на пазара на труда?
Илиана ще разговаря с експерт на социалното министерство и ще представи историите на две момичета, завършили скандинавистика, но работят в център за обслужване на клиенти.

24 май, вторник
Четат ли българите книги?
Асоциация „Българска книга” прави всяка година статистика за това купуват ли се повече книги, кои са най-продаваните български и чужди автори... Ще научим и мнението на хората…

25 май, сряда
Колко часа сън ни е необходим, за да се чувстваме добре?
Изследване показва, че не само недоспиването, но и повечето сън могат да се окажат вредни за мозъка...

26 май, четвъртък
Предстоят балове...
Какви са новите тенденции и на кого искат да приличат абитуриентките – на известни личности или на фолкзвезди? Фризьори и гримьори ще коментират капризите на зрелостниците тази година.

27 май, петък
Солариумите ли са по-вредни или прекаленото излагане на слънце?
Какво трябва да знаем в началото на сезона, когато всички са решили да добият загар? Ще ни посъветват дерматолози, ще научим дали солариумът и прекаленото излагане на слънце може да предизвикат злокачествени заболявания...

Още за Звезден репортер, Илиана Коджабашева, Календар

04:45
26.07.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg