На инат

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

• От 0/5

Да събереш любими български изпълнители от поп и рок сцената в подкрепа на една кауза, се оказа… мисия възможна. Доказа го анимационното магаре Марк О’Селски по Нова ТВ и то противно на слуховете, че извън поп-фолка нямало други български музиканти с единна гилдия, които да работят успешно заедно.

Марк О’Селски: Българската поп и рок музика – мисия възможна

За каузата на Марк в подкрепа на българската музика, известни и обичани наши изпълнители загърбиха враждите и суетата, заставайки заедно на една сцена в предаването „На инат”. Графа, „Остава”, Янка Рупкина, Мария Илиева, Боян, Криста, „БТР”, Мариана Попова, Орлин Павлов, Любо Киров, Рут Колева и „Мастило” закриваха всяка вечер шоуто на триизмерното магаре по Нова ТВ в първата половина на месец май. С много позитивна енергия, уважение един към друг и към публиката, музикантите изпълниха уникални версии на любими български парчета и доказаха, че можем да загърбим злобата, завистта и заедно да създадем по-стойностни неща.

Кампанията в подкрепа на българската музика приключи, но Марк О’Селски има намерение да си я превърне в своя лична постоянна кауза, защото твърдо вярва в нея. С тази кампания предаването „На инат” изпрати Поли Генова на Евровизия. Поли, като един от малкото български кандидати за конкурса, около чието име тази година не гръмнаха скандали, за съжаление не успя да се класира за финала на Евровизия. Въпреки това малкото русо момиче спечели симпатиите на милиони зрители с големия си глас, неоспорим чар, завладяваща енергия и убедително поведение на сцената.

Съжалението, че нашият кандидат за Евровизия се представи повече от достойно, но не получи нужните точки, за да достигне финала, заля социалните мрежи и цялото интернет пространство. Все по-усилено се заговори за идеята България да се откаже изобщо от участие в големия конкурс. Подкрепя ли това предложение и защо човек плаче от радост, когато е загубил – това ще обясни самата Поли Генова пред Марк О’Селски в предаването „На инат” веднага след завръщането си от Дюселдорф. В понеделник вечерта от 23ч. по Нова ТВ в първата част на предаването певицата ще разкаже за пресните си впечатления от конкурса.

Още за На инат

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg