В програмата

„Черешката на тортата” – всеки ден с различна звезда

• От 0/5

Всяка делнична вечер по една известна българска личност ще приема в дома си четири други звезди. Домакинът ще има задачата да направи за гостите си парти, на което съпричастни ще станат и зрителите на Нова ТВ. Това  ще се случи в най-забавното, вкусно и чаровно шоу - „Черешката на тортата”, чиито първи епизод е на 6 юни.

„Черешката на тортата” – всеки ден с различна звезда

Според формата всеки понеделник ще се появяват пет нови лица, които в края на работната седмица с гласуване помежду си ще излъчват победител, а наградата за него ще е почетен плакет „Перфектният домакин” ... Той, перфектният домакин, ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението да забавлява, да бъде интересен и провокативен за гостите си, да бъде различен и нестандартен.

През цялото време в ефира на „Черешката” ще има едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът, за когото Нова ТВ обяви конкурс с условието да бъде артистичен, весел и, разбира се, талантлив. Няколкостотин души проявиха интерес към новооткритото „работно място”.

Сред желаещите да съветват знаменитостите в кухнята кандидатстваха хора от цяла България – собственици на ресторанти и много актьори, като най-многочислена, разбира се, беше групата на  професионалните готвачи.
Сред ентусиастите имаше кранист, миньор, каскадьор, зъболекар, психолог...  Името на фаворита ще стане известно следващата седмица.

Още за Черешката на тортата

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg