В програмата

„Черешката на тортата” – всеки ден с различна звезда

• От 0/5

Всяка делнична вечер по една известна българска личност ще приема в дома си четири други звезди. Домакинът ще има задачата да направи за гостите си парти, на което съпричастни ще станат и зрителите на Нова ТВ. Това  ще се случи в най-забавното, вкусно и чаровно шоу - „Черешката на тортата”, чиито първи епизод е на 6 юни.

„Черешката на тортата” – всеки ден с различна звезда

Според формата всеки понеделник ще се появяват пет нови лица, които в края на работната седмица с гласуване помежду си ще излъчват победител, а наградата за него ще е почетен плакет „Перфектният домакин” ... Той, перфектният домакин, ще трябва да защити не само качествата си на кулинар, но и умението да забавлява, да бъде интересен и провокативен за гостите си, да бъде различен и нестандартен.

През цялото време в ефира на „Черешката” ще има едно единствено лице, което ще виждаме постоянно – готвач-консултантът, за когото Нова ТВ обяви конкурс с условието да бъде артистичен, весел и, разбира се, талантлив. Няколкостотин души проявиха интерес към новооткритото „работно място”.

Сред желаещите да съветват знаменитостите в кухнята кандидатстваха хора от цяла България – собственици на ресторанти и много актьори, като най-многочислена, разбира се, беше групата на  професионалните готвачи.
Сред ентусиастите имаше кранист, миньор, каскадьор, зъболекар, психолог...  Името на фаворита ще стане известно следващата седмица.

Още за Черешката на тортата

20:00
26.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
27.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано
20:00
28.08.2019
Черешката на тортата - предаване на NOVA, избрано

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg