Архив Рокади

Д-р Хаус се връща по Нова

1 коментар

Нова телевизия пуска IV-ти сезон на ”Д-р Хаус” от 15 април
На 15 април по „Нова телевизия” започва 4-ия сезон на „Д-р Хаус” - медицинската драма, в която подлостта е заболяване, а главният герой е един непочтителен и обичащ да води спорове доктор, който не се доверява на никого, а най-малко на пациентите си. Сериалът ще се излъчва всеки вторник и четвъртък от 20,00 ч.

През миналите три сезона Хаус беше на чело на елитен екип от млади учени, които му помогнаха да разплете случаи с неясни, почти мистериозни диагнози. Той имаше един добър приятел, специалист по онкология д-р Джеймс Уилсън (Робърт Сийн Леонард). Имаше лек флирт между Хаус и д-р Лиза Къди (Лиза Еделщайн), административен директор в болницата. Двамата са в постоянен конфликт за задълженията на Хаус и необичайното му поведение, но дори тя приема, че неговата свръхинтелигентност коства само неприятности.
На финала на третия сезон Хаус е изправен срещу серия от промени в неговия екип. Неврологът д-р Ерик Форман (Омар Епс) напусна Принстън Плейнсбъроу, защото не иска да се противопостовя на Хаус. Хаус без определена цел уволни стария реаниматор Робърт Чейс (Джес Спенсър), твърдейки, че е научил всичко, което има да учи през последните три години. Имунологът д-р Алисън Камерън (Дженифър Морисън) напусна, знаейки, че Хаус въобще няма да се впечатли от това.

В началото на четвъртия сезон Хаус е без екип, който да помогне за разрешаването на сложните случаи, които той приема. Къди и Уилсън са твърдо убедени, че трябва да се назначат нови хора. След 40 кандидати, явили се за наскоро овакантените длъжности, група от петима доктори (чиито роли се изпълняват от Оливия Уайлд, Кал Пен, Питър Джейкъбсън, Ан Дудек и Еди Гатеги) се явяват като финалисти, съревноваващи се за пожеланите от тях работни места.

Мира Сорвино и Джанел Мълоуни са гостуващите актриси в сериала, продуциран от Ен Би Си.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Д-р Хаус

Доктор Хаус с концерт в България

Дългоочакваният осми сезон на „Д-р Хаус” премиерно по Нова ТВ

Д-р Хаус излиза в кратка почивка за Хелоуин

„Д-р Хаус” по Нова четири дни след световната му премиера

Какво ще правят актьорите от „Д-р Хаус” по време на лятната си ваканция

В програмата: