Актуално В програмата

Цялата схема за създаването на „Веселото село” при Дебелец – в „Хрътките”

Добави коментар

Цялата схема за създаването на „Веселото село” при Дебелец – в „Хрътките”, този уикенд по bTV Action
Цялата схема за създаването на „Веселото село” при Дебелец – в „Хрътките”, този уикенд по bTV Action

ХръткитеТази събота, 7 май, от 20:00 часа зрителите на bTV Action ще разберат как преподавател в Софийския университет „Св. Климент Охридски" използва Алма Матер за частен бизнес - търговия с реклама в учебни помагала за най-малките. Екипът на „Хрътките” ще разследва законно ли е промиването на детските мозъци с продуктово позициониране.

Ще бъде разкрита и цялата схема за създаването на „Веселото село" при Дебелец - има ли роднински връзки между общинари, юристи и нотариуси и защо варненската и провадийската прокуратури са си направили отвод по случая?

Тази събота, 7 май, зрителите ще видят и още един експеримент на „Хрътките" - ще помогнете ли на човек, който наистина се нуждае от помощ или ще го подминете безучастно?

В неделя, 8 май, зрителите на bTV Action ще видят най-новото разследване на екипа на предаването, който разкри тайната кореспонденция в голяма фирма, представител на един от мобилните оператори у нас. Ще стена ясно защо тази информация в никакъв случай не трябва да достига до клиентите на фирмата.

Освен това, „Хрътките” ще покажат как продължава историята на кастрирания от приятел по чашка жител на пловдивското село Кадиево. Сега, шест години по-късно, насилникът вече е на свобода, а жертвата му е съсед.

Тази неделя ще стане ясен и най-новият експеримент на „Хрътките” - има ли значение външният вид, за да ви се притекат на помощ?
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Хрътките

„Хрътките”: Измами в ГУСВ и пътят на Българската православна църква

„Код: Криминално” и „Хрътките” отново тръгват по горещи следи

Финансови нарушения и пирамиди разкриха "Хрътките"

Десетки измамени и Баптистка църква в неделя, 20 май - „Хрътките”

„Хрътките” под прикритие в детската болница към Пирогов