Архив Отечествен фронт

”Отечествен фронт”: Мъжки времена - събота, 7 май 2011 г., 18:00 по Нова

Добави коментар

”Отечествен фронт”: Мъжките времена, в които живеем по най-женския начин... събота, 7 май 2011 г., 18:00 по Нова
ЗлатистияДен след най-мъжкия празник Гергьовден, социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” представя своя специален проект “Мъжки времена”. “Това са трима български мъже с три различни съдби, които някак са оплетени.” – разказва Мартин Карбовски. – “Мъжките времена, в които живеем по най-женския начин...”

Първата история е на едно от лошите момчета.

В Дупница още настръхват като кажеш “Златистия”. Една от легендарните мутри на 90-те, най-близкият приятел на Жоро Илиев - Злати Златев-Златистия - всъщност е болен, има проблеми с единия си крак и дори има опасност да го отрежат.

Златистия иска да повлияе на управата на затвора и да го пуснат да се лекува...

Борис Димов или бай БайрямГерой номер 2 от “Мъжки времена” не моли никого за нищо. Той вече е с отрязан крак. И историята му е най-необикновената, която някога ОФ е показвал.

Борис Димов или бай Байрям нарича себе си “невалиден” - просто бърка думата “инвалид” с “невалиден”. Той със сигурност обаче си е съвсем валиден човек – направил си е протеза от върба...

Герой Nо3 в “Мъжки времена” е Бойко Борисов... от с. Жабокрът. Един обикновен млад човек, на когото всички бихме искали да приличаме...

“Това са трите истории днес, наречени от екипа ни “Мъжки времена”. Опитахме се да има надежда в този проект.” – коментира Карбовски. – “От носталгичната и безполезна мутра на 90-те, която моли за милост и за здравето си, през коравия и оцеляващ по неволя “невалиден” бай Байрям, до свестния 25-годишен Бойко Борисов от с. Жабокрът, който си е един обикновен млад човек. Ако се замислите – на първите двама сякаш им е изпята песента. Последният ни герой обаче е това, на което се крепи държавата. Трябват повече Бойко Борисовци на тази страна. И то не от Банкя, а от Жабокрът.”

”Отечествен фронт”, събота, 7 май 2011 г., 18:00 по Нова телевизия
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Отечествен фронт

Приказка от долната земя в “Отечествен фронт”, събота, 12 януари 2013 година

След края на света: Близки срещи от третия вид

Приложна магия

“Отечествен фронт”: Не без сина ми

Тя, той или то... в “Отечествен фронт”