Актуално На кафе

Шестчасово „На кафе" по повод кралската сватба в петък

1 коментар

Сватбата на годината е достатъчна причина този петък „На кафе” да продължи цели шест часа – от 9:30 до 15:30 ч.
Специалният пратеник на Нова ТВ Галя Щърбева  ще се включва на живо от мястото на събитието...

Сватбата на годината е достатъчна причина този петък „На кафе” да продължи цели шест часа – от 9:30 до 15:30 ч., за да може зрителите на Нова ТВ да станат свидетели на всичко интересно, свързано със звездното събитие.

Специален гост на Гала през първите два часа ще бъде певецът Васил Петров, като след 10:00 ч. ще има кратки проследявания от пристигането на известни гости в Уестминстърското абатство.
Галя Щърбева ще се включва директно от различни възлови точки, като паралелно ще има и гости в студиото. Евгени Минчев и Кристина  Патрашкова ще коментират пристигането на известните гости.

Нана, водещата на „Съдебен спор” в „Станция Нова” и съпругът ѝ Джонатън Бекънс ще разясняват английските сватбени традиции. Предвидено е и пряко включване от Екзархйосифово - селото, в което са се засели много британци. Те ще споделят вълненията си за това как приемат кралската сватбата...

За традициите в българските царски сватби ще научим от включването от Националния исторически музей и проф. Божидар Димитров, който ще покаже ритуални предмети и сватбени одежди. Няма да пропуснем и най-интересните моменти от сватбата на дъщерята на Симеон Сакскобурготски – Калина, ще видим и пристигането на българското царско семейство в Уестминсърското абатството.

Докато гледаме влизането на Чарлз, Камила, кралица Елизабет и принц Филип в абатството ще разберем и повече за протокола за сватба в кралския двор от разговора на Гала с Румяна Шишкова (експерт  по протокол и етикет).

Известни български булки и сватбените им рокли също ще бъдат „На кафе” този петък. Сред тях са  Мира Добрева, Таня Боева, Нона Йотова, съпругата на фолкпевеца Константин - Надя, Вихра Христова... Всички те ще си спомнят най-вълнуващите моменти от техните сватби и ще коментират церемонията от Уестминсътрското абатство. Предвидена е и жива връзка с младоженци от български ритуален дом...

Сред по-пикантните теми в „На кафе” са диетата на Кейт и кралското меню, подготвено от Антон и Филип Мосимън, сватбената торта и прословутата целувка от балкона на Бъкингамския дворец на младоженците и авиошоуто по повод грандиозното събитие...
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

В програмата: