На инат

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

• От 0/5

Шефът на червените фенове Димитър Ангелов - Дучето гостува на Марк О’Селски дни след като една от най-влиятелните фенски фракции в страната – “14”, разпространи декларации против това, че той е начело на националния фенклуб на ЦСКА.Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”Според Дучето това не е проблем, тъй като такава фракция не съществува, а „анонимни шушумиги” пишат под прикритие в интернет, вместо да се изправят с имената и лицата си като истински мъже. Той не отговори на въпроса дали разделя феновете на официално регистрирани и нерегистрирани, бързайки да измести темата.  

Ангелов обясни емоционално, че медиите и анонимността в интернет са сред основните причини за случващото се по стадионите, между агитките и във футбола като цяло.
Дучето върна топката в годините на управлението на Иван Костов, обвинявайки и политиците.  „И вие сте виновен, г-н О’Селски! Защо не говорите за младите, за детско-юношеските школи, децата да са с топка в краката, а не със спринцовка в ръката?!”, разгневи се Дучето.

Димитър Ангелов окачестви ролята си на шеф на националния фенклуб на ЦСКА като превантивна. Той подчерта, че не се изживява като охранител при размирици, в отговор на въпроса дали може да се справи с онези 30-40 фенове от агитката на ЦСКА, които отиват на стадиона само с една цел – масов бой. Според него българските запалянковци са цивилизовани точно колкото европейските, а виновни за повишаване на напрежението са медиите.

Гост на на Марк О’Селски в сряда, 27 април ще бъде сексимволът на българския театър - Владо Карамазов, който днес празнува своя 32-ри рожден ден.
 

Още за На инат

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg