Актуално Търси се...

Радина Кърджилова се прави на строга учителка в „Търси се”,30 април, събота, по bTV

Добави коментар

Младата и талантлива актриса от сериала „Стъклен дом” - Радина Кърджилова, ще бъде гост в „Търси се”, тази събота, 30 април, от 11.00 часа
Радина КърджиловаМладата и талантлива актриса от култовия сериал на bTV „Стъклен дом” - Радина Кърджилова,  ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се”, тази събота, 30 април, от 11.00 часа. Кои са разликите и приликите между Сиана от сериала и Радина в реалния живот, какво се случва в професионалния и личния свят на актрисата, кои са силните и слабите ѝ страни като човек, зрителите ще разберат от нейното семейство, приятелите и колегите от театъра.

Първата изненада за Радина ще бъде най-близката ѝ приятелка от екипа на “Стъклен дом” - младата актриса Луиза Григорова.
Още на кастинга за сериала двете стават близки и днес споделят много от емоциите и преживяванията си. “Ние сме една зодия – Близнаци, и страшно много си приличаме. Бързо сменяме настроенията си – смеем се, а в следващия момент плачем”, разказва Луиза.

Радина КърджиловаЗаради купонджийския дух на своята приятелка тя ще я предизвика да изпие три текили в студиото на предаването. Към това предизвикателство ще се присъедини и още един от персонажите в „Стъклен дом” – актьорът Бойко Кръстанов. Той ще прибави и от себе си още три текили. Дали тази провокация ще се окаже непосилна за Радина – зрителите ще разберат в „Търси се”, тази събота, по bTV.

Най-емоционална за Радина ще бъде срещата с нейните родители – Христо и Гергана. „Аз бях много луда тийнейджърка. Непрекъснато организирах купони вкъщи. Излизах, без да се обаждам на родителите си. Причинила съм им огромни притеснения”, ще си спомни актрисата. Родителите ще потвърдят бурния ѝ характер и ще признаят, че днес дъщеря им е отдадена най-много на своята професия. Водещите Меги и Нели ще я срещнат и с по-малкия ѝ брат Димитър, който ще я провокира да влезе в ролята на строга учителка – един от любимите ѝ образи като дете.

Радина Кърджилова


За таланта на Радина като актриса и нейното бъдеще ще разкаже преподавателят ѝ от НАТФИЗ проф. Пламен Марков. Той ще я върне към един от драматичните монолози, върху които са работили заедно. Последната изненада за Радина ще бъде един от най-близките ѝ приятели от театралните среди и неин състудент - Стайко Мурджев.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Стъклен дом , Радина Кърджилова

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“