В програмата

Роси Кирилова репортерства за Нова ТВ

• От 0/5Най-у
Роси Кирилова репортерства за Нова ТВсмихната българска поп певица Роси Кирилова ще бъде звезден репортер на „Календар” от 25 до 29 април.

Най-усмихната българска поп певица Роси Кирилова ще бъде звезден репортер на „Календар” от 25 до 29 април. Изпълнителката на „Боса по асфалта”,  „Има шанс, няма шанс” и „Учителко, целувам ти ръка” няма никакъв проблем с правенето на репортажи, защото журналистиката е нейна втора страст и професия след пеенето.
 
На Велики понеделник тя ще ни запознае с магията на яйцата, които ... не се ядат. Друг от материалите си за Нова ТВ тя ще посвети на дългите часове, които прекарваме пред компютрите и ще търси специализирани съвети как да ги направим по-малко уморителни и вредни за очите ни.

За хората с широки сърца тя ще провери как можем да си осиновим домашен любимец, а в края на работната си седмица за Нова ТВ ще ни покаже как да пренесем в домовете си цветовете на пролетта и лесно ли е да отглеждаме цветя на балкона. Специално за абитуриентите, дори и да са купили вече своите тоалети, ще помогнем със съвети кое е най-важно за самочувствието им в тяхната звездна нощ...

Още за Звезден репортер, Календар

04:45
26.07.2020
Как живеят ветеринарите: Момчетата от календара

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за Роси Кирилова репортерства за Нова ТВ (0 коментара)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg