Какво ще се случи...

Софийската опера и балет - сцена на сериала „Под Прикритие”

• От 0/5

Под Прикритие
Под Прикритие
Обир, наркоканал и опасни срещи във втория епизод на сериала „Под Прикритие”

Под ПрикритиеБосовете на мафиотските групировки в България, вече не ходят по „тъмни”, ъндърграунд заведения – напротив, както бизнеса им, така и те излизат на светло. Или поне така се случва в новия български крими сериал -  „Под прикритие”.

Едно от любимите места на шефа на престъпната групировка – Джаро ( Михаил Билалов) е софийската опера и балет. Там бяха заснети и последните сцени от новия хитов сериал.

Джаро и неговата наложница – Съни, посетиха премиерата на операта „Валкюра”.

Част от кадрите бяха заснети по време на репетициите, а всичко останало ще бъде снимано на живо, по време на спектакъла „Валкюра” в „Софийската опера и балет”.

Той може да бъде видян на 20, 23, 27 и 30 април, под съпровода на оркестъра на „Софийската опера и балет” с диригент Павел Балев. Режисьор на спектакъла е директорът на Националната опера Пламен Карталов.
Под Прикритие
След забележителния си старт, сериалът „Под прикритие” – продължава.

Ето какво ще видите тази неделя:

Под ПрикритиеПолицаят под прикритие Мартин Христов вече е част от групировката на Петър Туджаров - Джаро. Мафиотският бос обаче е мнителен, недоверчив и рядко общува с подчинените си.

Задачата на Мартин е с времето да спечели доверието му. Един ден кола на Джаро, превозваща голяма пратка наркотици е отвлечена от автокрадци. Това е реален шанс за внедреното ченге да се намеси и да помогне на мафиота. За да върне колата обратно Мартин трябва да влезе в кoжата си на хладнокръвен лъжец и измамник.

Ако се справи го очаква лична среща с Туджаров и ... Съни – любовницата на боса, с която по случайност вече е имал нещо общо...Повторенията на „Под прикритие” ще бъдат всеки петък от 23:30 ч. по БНТ. 

Още за Под прикритие

23:00
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
23:30
25.02.2020
Кей Си Под Прикритие
00:00
26.02.2020
Инстинкт - Докато Дилън и Лизи разследват убийството на влиятелен специалист по връзки с обществеността, работейки под прикритие те навлизат в еротичния подземен свят на Ню Йорк. В живота на Джулиан се завръща бляскава любов с неустоимо предложение.

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg