Архив На инат

Момчил Колев в „На инат”: С Дони останахме приятели

Добави коментар

След повече от десет години мълчание Момчил Колев – половинката от дуета Дони и Момчил, гостува на магарето Марк О’Селски в предаването „На инат”...

След повече от десет години мълчание Момчил Колев – половинката от дуета Дони и Момчил, гостува   на магарето Марк О’Селски в предаването „На инат”...

Момчил Колев в „На инат”След повече от десет години мълчание Момчил Колев – половинката от дуета Дони и Момчил, гостува  за първи път на магарето Марк О’Селски в предаването „На инат” по Нова ТВ. Относно славата, той сподели: „Не ми липсва, просто промених начина си живот и позабравих всичко. Славата ни се случи много набързо и смятахме това за нормално, затова не можах да я оценя. После ми се наложи отново да стана нормален човек”.

За годините, в които изчезна, той не беше много словоохотлив, като разказа, че за кратко е губил вдъхновението си, но като цяло продължава да се занимава с музика. „Имах много тежки моменти. Когато дойде хубавото време, всичко се забравя. Силните емоции раждат силни песни”, лаконичен е Момчил.

До него през цялото време е било семейството му и най-вече синът му и дъщеря му. Нито един от двамата обаче не е поел по пътя на баща си, а той се надява неговата популярност да не им е навредила по никакъв начин, както често се случва с децата на известните.

Момчил се смята за оценен: „Постигнал съм повече, отколкото съм предполагал. Може би даже съм получил повече, отколкото трябва”. Той опроверга слуховете, че с Дони са се разделили със скандали, а напротив - „много човешки”. „Бяхме много близки приятели, сега също сме приятели, може би не толкова близки”, сподели той. Бил е и на сватбата им с Нети: „Одобрявам избора на Дони, Нети е една страхотна жена”. Когато преди месец им се родила дъщеричка, също се чули, за да ги поздрави.

На въпрос дали вижда днес новите Дони и Момчил, Момчил не беше много обнадежден: „Младите, които се появяват днес в шоубизнеса, са подкастрени. В тях няма свободолюбие, а това е най-важното. Ако има в някого, то той е вкаран в някакъв формат и мен лично това ме притеснява”. Въпреки това, той продължава да се занимава с музика, като последните му проекти са съвместни с Ирина Флорин, Светла Иванова и Камен Воденичаров.
 
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На инат

Нова ТВ остава без вечерно токшоу тази есен

Поли Генова: Има смисъл да участваме в Евровизия

Поли Генова за Евровизия пред Марк О’Селски

Дучето: “Медиите и интернет са виновни за мелетата”

Проф. Андрей Пантев: „Царят е най-добрият избор за президент”