В програмата

Напрежение в дома на Лютови в „Столичани в повече” в сряда, от 21.00 часа по bTV

• От 0/5

Семейство Лютови започва истинска подготовка за изборите в следващия епизод на «Столичани в повече» в сряда, от 21.00 часа по bTV.

 

Столичани в повече


На помощ на новия кандидат кмет Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) идва имиджмейкър от партийната централа в София, който ще се намеси много сериозно в разбиранията на столичаните от Извор за политическа пропаганда.

 

 

Столичани в повече


Андрей Лютов (Иван Юруков) продължава да изследва всички кътчета в околността, за да направи материала си за австралийското списание.

 

 

 

Столичани в повечеБез да иска, той се натъква на много любопитни кадри, които документират бизнес отношения между кмета Рангел Чеканов (Любо Нейков) и близнаците Пламен и Константин Цекови (Христо Гъробв) - отношения, които тримата очевидно искат да скрият.

 

 

 

 

Столичани в повечеМеждувременно Андрей се забърка и в кръчмарско сбиване, което носи след себе си много неприятни последствия. Не закъсняват и първите му конфликти със семейството - не само, че се скарва с родителите си, но и попада в интрига на съпругата на брат си Йовка (Ева Тепавичарова).  

 

 

 

 

Столичани в повечеУ Чеканови, Мария (Виолета Марковска) установява, че е изгубила годежния си пръстен. Вечно критикуваният от баща си Радко (Васил Драганов) се амбицира да намери Изворското имане преди Спас Лютов (Руслан Мъйнов), но и късметът ще му се притече на помощ. Докъде ще стигне търсенето на заровеното съкровище - само в «Столичани в повече» утре от 21.00 часа по bTV.

 

 

Още за Столичани в повече

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg