Актуално Търси се...

Любо споделя за голямата любов, семейството и бъдещето в музиката в „Търси се...” – тази събота по bTV

Добави коментар

Любо споделя за голямата любов, семейството и бъдещето в музиката в „Търси се...” – събота, 9 април по bTV

Един от най-популярните млади изпълнители – Любо, ще бъде гост в новото издание на ток шоуто „Търси се…” – тази събота, 9 април, от 11:00 часа по bTV. Водещите Меги и Нели ще докоснат сърцето на изпълнителя и ще разкрият подробности от личния му живот с помощта на най-близките му хора.

Любо споделя за голямата любов, семейството и бъдещето в музиката в „Търси се


При своята среща с колегата си, Влади Ампов-Графа ще предизвика Любо да изтанцува „лунната походка” на Майкъл Джексън.
Една от най-близките му приятелки – Мария Илиева пък ще го провокира в студиото на „Търси се...” да кара колело. Защо е избрала това предизвикателство и как ще се справи Любо, зрителите ще разберат тази събота.

Любо споделя за голямата любов, семейството и бъдещето в музиката в „Търси сеНай-емоционална ще бъде срещата на певеца с неговата майка - Пепа. „Любо носи от мен голямата си чувствителност. Вълнува се от всички неща, които се случват около него”, разказва майката. Тя ще признае, че най-трудният му период е смъртта на баща му. „Той много се промени след загубата на баща си. Пое всичко в свои ръце. Грижи се много за мен и за сестра си, поправя разни неща – нещо, което никога не съм мислила, че той може”, развълнувана ще сподели Пепа и ще признае, че изключително много се гордее, че Любо е неин син.

Вълнуваща ще бъде и срещата на певеца с неговата сестра – Ани, с която са изключително близки. „Най-много съм се страхувала за него, когато преживя две тежки операции след спукан апандисит. Но той и тогава не губеше чувството си за хумор”, разказва Ани. Със своето предизвикателство тя ще върне Любо към първата му музикална любов – барабаните. В студиото на „Търси се...” певецът ще демонстрира завидни умения и талант като барабанист.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: