Актуално В програмата

Новото гейм-шоу на TV7 „Перфектна памет” стартира от 5 април

Добави коментар

Водещ на новото гейм-шоу на TV7 „Перфектна памет”, което стартира на 5 април е Надя Иванова, позната от предаването „Елит” по БНТ
Водещ на новото гейм-шоу на TV7 „Перфектна памет”, което стартира на 5 април ще е Надя Иванова, позната от предаването „Елит” по БНТ

„Перфектна памет” с Надя Иванова„Перфектна памет” е името на новото вечерно гейм шоу, което стартира излъчването си по националната ефирна телевизия TV7 от 5 април. Шоуто ще е част от новата програмна схема на TV7 и ще се излъчва всеки вторник, сряда и четвъртък от 20 ч.

Водещ на гейм шоуто ще е Надя Иванова, позната на зрителите от изявите си в телевизионното предаване „Елит” по БНТ.


Телевизионната игра е първата по рода си в у нас, която ще тества наблюдателността, концентрацията и зрителната памет на участниците, а не техните знания. Във всяко шоу ще участват два отбора от по двама души, които се борят за голямата награда от 50 хиляди лева.

„Перфектна памет” с Надя ИвановаШоуто преминава през 4 рунда, в които участниците трябва да си спомнят детайли от показания им видео или снимков материал. Въпросите във всеки рунд стават все по-трудни и носят все по-големи суми на играчите.

В първите 12 издания на „Перфектна памет” участници ще са популярни личности от България, които ще играят срещу водещи от ефира на TV7. Спечелените суми няма да бъдат предоставяни на участниците, а ще се трупат в джакпот за предстоящите игри.

„Перфектна памет”
е международен формат по лиценз на Eyeworks Distrbution. Желаещите да се включат в играта и да тестват своята зрителна памет могат да се запишат за участие на сайта pamet.tv7.bg, който ще бъде активиран в деня на старта на играта.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Перфектна памет

Лео се изправя срещу Жоро Мамалев в „Перфектна памет” по TV7