Актуално Какво ще се случи...

Ще изпрати ли Димитър сина си в затвора – във финала на втори сезон на „Стъклен дом”

Добави коментар

Ще изпрати ли Димитър сина си в затвора – във финала на втори сезон на „Стъклен дом”. Третият сезон на “Стъклен дом” стартира на 11 април от 20:00 часа само по bTV!
Третият сезон на култовия български сериал стартира на 11 април от 20:00 часа по bTV



Докъде ще стигнат взаимоотношенията между героите и с какво ще бъде белязан животът на всеки един от тях, ще стане ясно във финалния епизод на „Стъклен дом” – „Време за истина: Развръзката”, който bTV ще излъчи на 4 април от 20:00 часа.


Стъклен домСлед дълга битка с чувствата си към Чарли, Сиана ще вземе решение да разкрие намеренията му. За Камен, Христо и Ставрев предстои напрегната битка с времето, в която всяка секунда може да е фатална. Ще оцелее ли „М-сентър мол” след мощната експлозия, ще има ли човешки жертви след атентата и ще бъде ли заловен Чарли, зрителите ще разберат в понеделник вечер след новините.

Войната между баща и син ще достигне критична точка. Димитър разполага с доказателства, че Камен е извършил убийство и съдбата на младия Касабов ще зависи изцяло от неговото решение. Животът на Димитър отново ще бъде застрашен. Кой желае смъртта му и какви са мотивите му – отговорите в „Стъклен дом” в понеделник вечер.

Цялата история за миналото на Боряна ще научи Дани Касабов

Цялата история за миналото на Боряна ще научи Дани Касабов и това ще предопредели финалния му избор при кой от двамата си родители да остане. Пред трудна ситуация е изправена и Алекс. Тя трябва да избира между собствените си мечти и любовта към Хари. Светът ѝ още повече ще се обърка, когато разбере, че Чарли е истинският ѝ баща. Как ще приеме тази новина, ще прости ли на Христо лъжата, която той е крил от семейството им толкова дълго време, предстои да стане ясно в последния епизод от втори сезон на “Стъклен дом” на 4 април.

Третият сезон на “Стъклен дом” стартира на 11 април от 20:00 часа само по bTV!
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стъклен дом , Калин Врачански , Елена Петрова , Деси Бакърджиева , Асен Блатечки

С любими лица и нови проекти bTV изпраща 2015 и посреща новата 2016 година

Асен Блатечки е третият член на журито в "България търси талант"

Асен Блатечки снима собствен филм

Асен Блатечки: Изпитвам любов само към една жена

Диляна Попова и Асен Блатечки се нанесоха в нов дом