Актуално В програмата

В “Станция Нова” – за първи път родната къща на Тодор Живков в Правец

Добави коментар

В “Станция Нова” – за първи път ще влезем в родната къща на Тодор Живков в Правец. В класацията „Последно 10” ще видим най-известните жертви на модата…
Тази неделя започваме отново точно в 10:00 ч. на живо от студиото на „Рулетка” с Витомир Саръиванов. Как скандалният Али Юзеиров от партия „Отоман” смята да стане президент? Веднага след това ще видим за първи път родната къща на Тодор Живков в Правец и личното интервю „По пантофи” с неговата внучка Жени Живкова.   

 „Отчаяните съпруги” Вихра и МаяВ епизод 27 на „Съдебен спор” темата е „Обиди ме”, а истината и този път ще отсъди отново съдия Искра Онцова. Частният тъжител Тодор Неделчев е завел тъжба срещу свой приятел от детинство, заради обидни думи. Обвиняемият Алекс Александров твърди, че също е бил обиден от частния тъжител и моли да бъде освободен от наказание.

„Отчаяните съпруги” Вихра и Мая
ще проследят тайландската одисея на фолкпевицата Мария, а известната бизнес дама Розалия Тинкова ще ни пренесе в мистиката на Изтока. Ще станем съпричастни и на личната неразказвана история на певеца Крум за изкушенията, забавленията, за приятелите и силата да превъзмогнеш болката.

Ирина Сарачинова в „Най-добрата майка” ще разкаже историята на Мария Благоева, която се отказва от престижната си работа, за да стане професионална приемна майка.

В 15:45 ч. започва интервюто на Нана със специалния гост на „Станция Нова” – поп певицата Ирина Флорин.

В класацията „Последно 10”, заедно с водещите Яна Грудева и Стефан А. Щерев, ще видим най-известните жертви на модата, а коментатори по темата ще бъдат дизайнерките Десислава Викторова и Мира Бъчварова, както и стилистът Вили от модния тандем „Вили & Маури”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Станция НОВА

Маргарита Хранова, Ирен Кривошиева и синът ѝ Владо Данаилов в „Станция Нова”

Волен Сидеров, Милен Цветков и фолк певицата Мария тази неделя в „Станция Нова”

Витомир Саръиванов отново на екрана

Диана Любенова, Дони и Мария Силвестър напускат Нова ТВ

Нашествие от риалити звезди в „Станция Нова” , 25 ноември, неделя