Актуално В програмата

Преподавател, физик и НАП в „Стани богат” тази седмица

Добави коментар

Преподавател, физик и НАП в „Стани богат” тази седмица

„Красива немска овчарка” „Красива немска овчарка” – така определя себе си първата участничка, която ще седне на стола на богатството. Лидия Катрова е преподавател в медицинския университет в София, обикаляла е из целия свят, а най-важният урок, който е запомнила от пътуването си до Америка, е да не се качва в различно от жълто такси. Ще разберем и защо на въпроса „Коя сте вие?”, тя отговаря „Аз съм красива немска овчарка”...

Вторият гост на Ники Кънчев в сряда ще бъде Мирослав Стефанов от Велико Търново. Като публичен изпълнител в Националната агенция по приходите, той ще се опита да си тръгне от шоуто с колкото се може по-голям приход. Също като първата участничка, Мирослав обожава да пътува и да посещава нови места заедно със семейството си, а когато не е на път и има време – се посвещава на боулинга.

Мирослав Стефанов


В последния ден на месец март гости в студиото ще бъдат директор и заместник – директор. Първи на стола на богатството ще седне Николай Ямалиев – той е на 31 години, роден е в Украйна и работи като директор в компания, занимаваща се с инвестиционна и брокерска дейност. Преди да започне да отговаря на въпросите на Ники Кънчев, той ще сподели впечатленията си от свое пътуване до Бахрейн.

Веднага след него, в студиото ще влезне заместник – директор само че не на фирма, а на училище.
Венелина Николова е преподавател по физика и членува в Съюза на физиците в България. С физиката е свързан и най-щастливият момент от живота ѝ – посещението в най-голямата световна лаборатория по физика в Церн.  
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Стани богат , Николай Кънчев

Емблематичният „Мистър Стани богат“ Ники Кънчев се завръща в играта тази пролет

Чисто нов жокер влиза в Стани богат

Умни деца и младежи блестят със знания и играят със замах в СТАНИ БОГАТ

Есенният сезон на bTV стартира на 4 септември

Шестият специален епизод на СТАНИ БОГАТ - „Въпрос на бъдеще“ е с Иво Иванов