На инат

Анастасия Мозер пред Марк О’Селски: „Оттеглям се от лидерския пост”

• От 0/5

Марк О’Селски бе първият телевизионен водещ, пред когото Анастасия Мозер призна, че се оттегля от ръководния пост в партия „Обединени земеделци”.

Анастасия Мозер пред Марк О’СелскиВ четвъртък вечер в „На инат” по Нова ТВ Анастасия Мозер разказа, че се сбогува окончателно с лидерството, но не и с политиката като цяло. Г-жа Мозер изрази надежда, че както земеделците, така и останалите политици, ще се откажат от интригите, защото по този начин единствено подкопавали основите на демокрацията в България.

„Никой от нас не бива да се отказва от политиката, защото животът ни зависи от онова, което се случва в нея. Струва ми се обаче, че тези, които са били политици цели 20 години и вече са на възраст, трябва да отстъпят мястото си на по-младите”, заяви Мозер и допълни, че конгресът на партията на 26 март ще определи кой ще бъде новият лидер на „Обединени земеделци”. Анастасия Мозер сподели, че твърдо застава зад кандидатурата на бившия евродепутат Петя Ставрева, защото вярва в нейните качества и енергия.

На въпроса как се справя според нея премиерът Бойко Борисов с управлението, Анастасия Мозер отговори, че в много отношения той върши работата си „като кучето на нивата”. Въпреки всичко тя се позова на оптимизма си и изрази надежда, че Борисов има енергия да сътвори чудесата, които е обещал, преди да дойде на власт.Марк О’Селски и Анастасия Мозер се оказаха много добра комбинация, защото
„И земеделците, също като магаретата, са упорити, работливи и не си оставят каруцата в калта”, пошегува се госпожа Мозер и допълни, че от магарета винаги ще има нужда, защото са необходими личности с характер.

Още за На инат

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg