Актуално Какво ще се случи...

Сватба и погребение в първи епизод на „Столичани в повече”, сряда от 21.00 часа по bTV

Добави коментар

Радости, сълзи, мечти за голямо богатство и любовни трепети ще завладеят сърцата на героите в «Столичани в повече» сряда, 23 март от 21.00 часа по bTV.
Радости, сълзи, мечти за голямо богатство и любовни трепети ще завладеят сърцата на героите в новия български сериал «Столичани в повече»  сряда, 23 март от 21.00 часа по bTV.

Столичани в повече


След седем години в чужбина фотографът Андрей Лютов (Иван Юруков) се завръща в родния си дом - бившето село Извор, понастоящем краен квартал на София - за да кумува на сватбата на брат си Спас (Руслан Мъйнов). Още с влизането си в предградието той се сблъсква с непознато момиче, чиято красота забелязва веднага. Двамата не се разпознават, но тя е Мария (Виолета Марковска) - дъщерята на съседите Чеканови, с които семейството на Андрей е във вечна вражда. На всичкото отгоре Мария е сгодена.

В същото време става ясно, че най-старият Чеканов - дядо Радул (Васил Банов), съпруг на баба Марийка (Стоянка Мутафова) - е намерил дълго търсеното от всички съкровище, заровено в местността. Цялото семейство е в трепет да научи къде е то. Освен Чеканови обаче и Лютови искат да се сдобият с тази ценна информация - най-вече младоженецът Спас, който е пристрастен иманяр.

В епизода ще се разиграе и истински трагикомична ситуация между Чеканови и Лютови, които се сблъскват пред кварталната църква. Докато едните празнуват сватбата на Спас и Йовка (Eва Тепавичарова), другите правят погребение, а крайният резултат е началото на още по-ожесточена война между фамилиите. Въпреки това, двамата мъже в семействата - Рангел Чеканов (Любо Нейков) и Йордан Лютов (Кръстю Лафазанов) - имат общ интерес, във връзка с който водят тайни разговори...

Какво свързва двамата врагове - зрителите на bTV ще разберат от „Столичани в повече” в сряда, 21.00 часа само по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Столичани в повече

Всички се обръщат срещу Рангел, а планът на Калоянов се оказва непоклатим в „Столичани в повече“

Йордан понася гнева на изневярата, а Калоянов разкрива истинската схема зад строежа на магистралата в „Столичани в повече“

Рангел злепоставя Йордан, а Пацо забива символични кирки в „Столичани в повече“

Бъдещите строители на магистрала се разплащат с държавната администрация в „Столичани в повече“

Спас и Радко разследват измамата на попа на Извор в „Столичани в повече“