Актуално В програмата

Жени Живкова е новият звезден репортер на “Календар”

Добави коментар

Едни от най-популярните български модни дизайнери - Жени Живкова, ще репортерства за централната новинарска емисия на Нова ТВ в седмицата от 21 до 25 март.


Едни от най-популярните български модни дизайнери - Жени Живкова, ще репортерства за централната новинарска емисия на Нова ТВ в седмицата от 21 до 25 март.


Жени Живкова е новият звезден репортер на “Календар”Понеделник, 21 март
Купуват ли българите липсващ осигурителен стаж, след като беше решено той да се изплаща наведнъж и струва на хората 5000 лв. До миналата година този стаж можеше да се купува на разсрочени вноски, които се удържаха директно от пенсията. Сега цялата сума  трябва да се изплати наведнъж по банков път. По тази причина от НОИ отчитат спад на желаещите. Максимумът стаж, който може да се купи, е до 5 години.

Вторник, 22 март
В края на март започват проверките в предприятията дали са готови графиците за отпуски. Това е във връзка с решението на правителството графиците за отпуските да се изготвят предварително. Тъй като закона влезе в сила тази година, до края на месеца фирмите трябва да определят кой кога ще почива през настоящата година. Жени Живкова ще провери готови ли са вече графиците, както и как ще протекат самите проверки от Главна инспекция по труда.

Сряда, 23 март
В Узбекистан обявиха рока и рапа за сатанинска музика. Причината – пропагандирали лоши мисли, освен това се зародили като жанрове в затворите и престъпните квартали. Това е повод да се запитаме как влияе музиката на хората и как човек решава какъв стил да слуша. Дали е предопределено още от раждането, или зависи от средата? Звездният репортер се срещна с психолог, както и с групата “Д2”, за да си поговорят по темата.

Четвъртък, 24 март

Тъй като наближава пролетта, какви са нетрадиционните и малко известни именни дни тогава? Звездният репортер взе интервю от Пролет Момчилова, която е монтажист в “Нова телевизия” и е една от 180-те българи, които носят това име.

Петък, 25 март
Само 100 от 1600 детски площадки в София са обновени през последните три години, по данни на Столична община. Звездният репортер разговаря с техни експерти, за да разбере кога ще бъдат ремонтирани и останалите, както и доколко са безопасни съоръженията.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Календар , Звезден репортер

Параскева Джукелова е новият звезден репортер на Нова ТВ

Жасмина Тошкова е новият „Звезден репортер” на „Нова телевизия”

Мартин Чой е новият звезден репортер на “Календар”

Стефан А. Щерев е новият звезден стажант в „Календар”

Бургаският Х фактор Тони Димитрова става звезден репортер на „Календар”