Актуално Какво ще се случи...

Започнаха снимките на новия български сериал “Седем часа разлика”

Добави коментар

Започнаха снимките на новия български сериал “Седем часа разлика”. Ваня Цветкова, Малин Кръстев и Симеон Лютаков са сред звездите на уникалната поредица...
 “Седем часа разлика”Ваня Цветкова, Малин Кръстев и Симеон Лютаков са сред звездите на уникалната поредица, вдъхновена от истински случаи

bTV, съвместно с продуцентска компания Global Films, започна снимките на новия праймтаймов сериал “Седем часа рализка”. Сюжетът на продукцията е вдъхновен от истински случаи.

В ролите зрителите на bTV ще видят Ваня Цветкова, която прави голямото си завръщане в българското кино със „Седем часа разлика”, популярния актьор и ТВ водещ Малин Кръстев, известния театрален и кино актьор Симеон Лютаков, както и Георги Стайков, Александра Раева, Мария Статулова, Калин Сърменов, Ники Сотиров и други.

 “Седем часа разлика”Действието се развива паралелно в два града – София и Ню Йорк. Там живеят членовете на две български семейства, чийто професионален живот е неразривно свързан с престъплението и наказанието. Разделението и личните конфликти между тях са породени не само от часовата разлика, но и от разликата в поколенията, любовта и омразата, политиката и икономиката, пропастта между богати и бедни. В драматичната поредица зрителите ще видят автентични кадри от Ню Йорк, екшън сцени, разтърсваща любов, сложни взаимоотношения и обрати.
„Седем часа разлика” е единствената българска серийна филмова продукция със сюжет, вдъхновен от реални събития. bTV отново ще зарадва зрителите с качествен български сериал, който обаче за първи път ще разкаже история между два континента. Сериалът е по-различен от познатите на зрителите и вярвам, че с него за пореден път ще създадем тенденция в създаването на ТВ съдържание”, коментира Апостол Пенчев, директор „Телевизионни програми”, bTV Media Group.
Филмът се снима с най-модерна техника.

Режисьор на „Седем часа разлика” е Магърдич Халваджиян.
Главни сценаристи са Любен Дилов-син и Милена Фучеджиева. Главен оператор е Силвестър Йорданов.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Седем часа разлика

bTV Cinema, Lady и Comedy повтарят 3 български сериала

„Седем часа разлика”: Развръзката на сезона – от 24 февруари от 20:00 часа по bTV

„Седем часа разлика”: Кошмарите на Милото го застигат

„Седем часа разлика”: Таня Стоева задейства плана за съсипване Кирил Коцев

„Седем часа разлика”: Нина Роси прави стриптийз