Какво ще се случи...

В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ

• От 0/5

Турският актьор Бурак Хаккъ, познат като цигуларя Кенан от излъчвания по Нова ТВ сериал „Мелодията на сърцето”, беше посрещнат  като звезда в Гърция, където от септември телевизионният канал „Антена 1” излъчва поредицата по романа на Решат Нури Гюнтекин под името „Късмет”.

Актьорът
Бурак Хаккъ пристигна в Атина, за да се среще с почитатели и участва  в популярното телевизионно предаване Ола11. По улиците хората го спираха не само за автограф, а се чуваха и възгласи „Бурак, целуни ме”. Пред телевизионните камери той разказа, че бил много изненадан и развълнуван от големия интерес.

След Близкия изток вихърът на турските сериали обхвана и Балканите, пишат медиите в Турция.

Според „Телевизион газетеси” в часовете, в които се излъчват турските телевизионни поредици

улиците в балканските страни опустяват

Успехът на първия сериал, излъчен в Гърция – „Брак с чужденец”, се обясняваше с това, че разказва историята на любовта между туркиня и грък, но вече втора година гърците остават приковани към екрана в часовете, в които „Антена 1” излъчва „1001 нощ” – първият турски сериал, излъчен у нас от Нова ТВ и предизвикал небивал интерес.

В Турция от началото на годината започна нов сериал с участието в главната роля на Бурак Хаккъ, който като много турски телевизионни актьори е бил модел и манекен. „Къде е дъщеря ми”, излъчван по АТВ,  в който участва и Едже Услу (лекарката Ляле от „Сълзи над Босфора”),  е почерпил темата от зачестилите в Турция и и в света случаи на изчезвания на хора. Тук Бурак е в ролята на полицай, който разследва изчезването на 16-годишно момиче.

Още за 1001 нощ, Брак с чужденец, Бурак Хаккъ, Мелодията на сърцето

Какво е твоето мнение?

Виж мнения за В Гърция полудяха по Бурак Хаккъ (1 коментар)

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg