Актуално На кафе

В студиото на „На кафе” - Маги Халваджиян поиска за втори път ръката на съпругата си

Добави коментар

В студиото на „На кафе” - Маги Халваджиян поиска за втори път ръката на съпругата си
Маги Халваджиян поиска за втори път ръката на съпругата сиВ Деня на влюбените режисьорът Маги Халваджиян предложи брак на любимата си Кремена. Това се случи на живо в предаването „На кафе”. „Кремена Халваджиян, стани за втори път моя жена и ме обичай, както си ме обичала досега”, каза Маги, след като падна на колене и поднесе красив пръстен с камък. Предложението беше абсолютна изненада за стилистката, която се развълнува до сълзи. От ефира на Нова тв Маги се обърна към тъща си и майка си и ги покани на истинска сватба.

Маги Халваджиян поиска за втори път ръката на съпругата сиДатата все още не е уточнена, но ще е през май или юни. Свидетел на трогателната сцена стана синът на Маги и Кремена – Бедрос, който не успя да скрие щастливата си усмивка. Маги и Кремена са заедно от 22 години. Имат само граждански брак и никога не са разменяли клетви пред Бога. „Важно е да се оженим в църква”, каза Маги пред Гала. На предстоящата церемония за първи път стилистката ще облече булчинска рокля. На сключването на гражданския си брак преди години приятелката на Гала била с кожено бяло костюмче, а и имало само десетима души техни приятели гости. Част от тях били събрани буквално от улицата. В този ден младите влюбени имали сблъсък с милицията заради нарисуваната с маргаритки лада на Кремена, с която се придвижвали.

Първата им брачна нощ също била провал, заради един пиян братовчед на Маги, който решил да кара колело край брачното ложе на Маги и Кремена.
Родителите им не успели да присъстват – майката на Маги живеела в Италия, баща му бил починал, а родителите на Кремена решили от солидарност да не се появяват на тържеството. Единствено бащата на стилистката не издържал и отишъл.

Маги Халваджиян поиска за втори път ръката на съпругата сиПред Гала двойката разкри на какво се дължи хармонията помежду им вече толкова години. Според Маги една от причините за дълголетието в любовта им е фактът, че двамата винаги успяват да се изненадат и така поддържат интереса един към друг. „Научно е доказано, че сексуалното привличане в един момент се изчерпва. Важното е да има нещо друго отвъд секса, важното е да можете да си говорите без думи, само с очи. В любовта има доза късмет и аз съм имал късмета да открия точния човек за себе си”, сподели той.

Маги за първи път сподели, че обожава тъща си. Чувствата се оказаха взаимни, след като майката на Кремена обясни, че е влюбена в зет си. „Тя е невероятна! Направила е много за нас, без да го показва”, не скри възхищението си режисьорът. Маги и Кремена се върнаха много назад в спомените си и разкриха, че са имали периоди, в които не са имали пари и са се чудили кога да пият кафе – днес или утре.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: На кафе

Утвърдени предавания на NOVA с нов сезон през есента

NOVA изпраща 2020 г. с музика и добро настроение

Гала се калява гола в чистия сняг на Пирин

Деси Банова и Росен Плевнелиев - щастливи в Атина

Три истински сватбени церемонии за първи път в „На кафе”

В програмата: