Темата на Нова

Темата на Нова: Изпепеляване, неделя, 23 януари, 19:30 ч.

• От 0/5Темата на Нова: Изпепеляване. Случвало ли ти се е някога да почувстваш, че си изгорял - в любовта, в омразата, във вярата си, във живота - неделя,  23 януари, 19:30 ч.

Неделя,  23 януари, 19:30 ч.
Тема: Изпепеляване
автор: Яница Василева

Темата на Нова: Изпепеляване. Случвало ли ти се е някога да почувстваш, че си изгорял - в любовта, в омразата, във вярата си, във живота - неделя,  23 януари, 19:30 чСлучвало ли ти се е някога да почувстваш, че си изгорял - в любовта, в омразата, във вярата си, във живота. Вероятно - да, колкото и да не искаш да си спомняш за това сега. Чувствал ли си се така безпомощен, сякаш стоиш на ръба на отвесна скала и не можеш да запазиш равновесие? Ето така се чувстват хората, за които ще разкажем, но те изгарят в работата си…

Тези хора всъщност може да са и нашите колеги… Не, не се оглеждайте. На пръв поглед няма да ги разпознаете. Под спокойната им външност обаче се крият много силни емоции, амбиция и желание да дадат всичко от себе си в работата. Понякога тази любов към професията се обръща в психическо разтройство, наречено от лекарите синдром бърн аут.

Още за Темата на Нова

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg