Актуално Други

Много динамика и високи технологии във визията на bTV Action

Добави коментар

От утре, събота 22 януари новият канал в семейството на bTV Media Group - bTV Action - ще изненада зрителите не само с качествено и вълнуващо програмно съдържание, но и с уникална визуална идентичност.


 bTV ActionОт утре, събота 22 януари новият канал в семейството на bTV Media Group - bTV Action - ще изненада зрителите не само с качествено и вълнуващо програмно съдържание, но и с уникална визуална идентичност.
Тя е дело на творческия екип на bTV, в който работят професионалисти с опит в специалните ефекти на филмови заглавия от световната кино индустрия.

Визията на bTV Action e модерна, изключително динамична, заснета с най-съвременната техника, използвана при снимките на кино продукции.
Локациите, на които са заснети някои от шапките, са използвани при снимките на чуждестранни филми.

Цялата визия на bTV Action е заснета на hi definition, а част от шапките
- на кино резолюция с дигитална високоскоростна кинокамера от последно поколение. Използвани са и специални bullet-time ефекти, станали известни от филма „Матрицата”.

Автор на музиката на bTV Action е известният музикант Симеон Лозанов, известен като Monyx, който тази година проби със своето собствено парче Coffee Is Over в MTV. На 23 януари той ще даде специално интервю за „Тази неделя” с Лора Крумова.

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър