Актуално Какво ще се случи...

Трети сезон на „Бойна звезда: Галактика” по bTV от 10 януари

Добави коментар

Трети сезон на „Бойна звезда: Галактика” по bTV от 10 януари. Хитовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 01:00 часа


Трети сезон на „Бойна звезда: Галактика” по bTV от 10 януари. Хитовата поредица ще се излъчва всеки делничен ден от 01:00 часа


Трети сезон на „Бойна звезда: Галактика” Сериалът е създаден от Роналд Мур и Кристофър Ерик Джеймс и е класически фантастичен адвенчър. Той е заснет през 2004 година, като продуцентите ангажират същия творчески и актьорски екип, който е работил по минисериите от 2003 г., включително и звездите Едуард Джеймс Олмос, Мери Макдоналд и Джейми Бамбър.

Сюжетът на новия сериал започва там, където свършва историята в минисериите. Втората ядрена война срещу роботите–сайлони е завършила с пълен погром за човешката раса и всички дванадесет човешки колонии са разрушени. Шепа оцелели бегълци са изправени пред обречен на загуба двубой с жестоките си врагове. Те са принудени да прекосят Вселената, за намерят нов дом. Единствената им надежда за успех е поостарелият космически кораб "Бойна звезда: Галактика", начело с неговия капитан – командир Адама.

Командир Адама и президентът на колонията Лора Розлин ръководят окаяна флотилия от бежанци в отчаяното им търсене на тринадесетата колония – мистичната планета Земя, за която се твърди, че е завинаги изгубена.

Опасностите, които срещат по пътя си, са много и допълнително усложняват ситуацията, в която се намират. Сайлоните ги преследват и атакуват в открития космос, а техните всепроникващи бойци са все по-неуловими. Но с това проблемите на бежанците не свършват – те също така имат политически конфликти и недоразумения в редиците си. В хаоса на всички тези събития започват да се появяват доказателства за реалното съществуване на тринадесетата колония "Земя" и твърденията на командир Адама стават все по-достоверни...

В третия сезон „Галактика” вече е открила обитаема планета, но нещата се усложняват повече, когато сайлоните също достигат „Земя” и предлагат на човешката раса неочаквано предложение за мир. Лаура Розлин (Мери Макдоналд) е погълната от идеята да спечели изборите срещу човек, когото подозира в съюз със сайлоните. Междувременно обаче губи президентския си пост от Балтар (Джеймс Калис), който обещава убежище на Нова Каприция, наскоро открита обитаема планета. След година на страдание под управлението на Балтар, най-големият кошмар на флота се сбъдва – убежището им е разкрито от сайлоните.

Трети сезон на „Бойна звезда: Галактика”


„Галактика” и „Пегасус” се оказват безпомощни пред нашествието на цяла флотилия. Бежанците са оставени да се справят сами със заплахата, след като Адама и Аполо са принудени да избягат с последните останали войници, но се заклеват да се върнат. Сайлоните предлагат на президент Балтар много съмнителен начин за спасение: да се предаде и да продължи съществуването на бежанците „мирно” под управлението на сайлоните, или да бъдат изтребени.

Какво ще избере президент Балтар и каква ще бъде съдбата на бежанците, зрителите на bTV ще имат възможност да разберат от 10 януари, понеделник, всеки делничен ден от 01:00 часа в третия сезон на „Бойна звезда: Галактика”.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Бойна звезда: Галактика