Какво ще се случи...

Джеймс Уудс се завръща във втория сезон на „Прокурорът” от 10 януари по bTV

• От 0/5

Джеймс Уудс се завръща във втория сезон на „Прокурорът”От 10 януари, понеделник, всяка делнична вечер от 00:00 часа зрителите на bTV ще имат възможност да проследят новите случаи на небезизвестния прокурор Себастиан Старк (Джеймс Уудс).

Самовлюбеният и арогантен правозащитник ще се сблъска с нови, още по-заплетени и противоречиви престъпления.

След неочакван обрат в един от случаите му, Старк решава да изостави изключителната си кариера на първокласен адвокат и да се пренасочи към защита на онеправданите. Въпреки че една от основните цели на Себастиан е да изкупи греховете си, той няма никакво намерение да променя безкомпромисния си метод на работа.

Първата му година като главен прокурор на Лос Анджелис изправя Старк пред много предизвикателства, но е и изключително успешна за него.

Джеймс Уудс се завръща във втория сезон на „Прокурорът”


Наскоро освободения прокурор Джесика Делвин (Джери Райна) представлява още по-голям интерес за Себастиан.
Той й предлага да продължи кариерата си на правозащитник като старши член на неговия екип. По-младите му колеги вече са възприели безскрупулните методи на работа на Старк, включително умната и упорита Райна Трой (София Браун), проницателната и влиятелна Маделин По (Сара Картър) и най-новото попълнение в екипа – Дани Рейес (Кевин Алехандро), чийто агресивен стил на работа се оказва голямо предизвикателство за Себастиан.

Дали Себастиан Старк ще докаже, че може да играе с безскрупулните си методи и да спечели, зрителите на bTV ще имат възможност да видят от 10 януари, понеделник, всяка делнична вечер от 00:00 часа.

Още за Джеймс Уудс, Прокурорът

21:00
03.06.2020
Разрушение: Краят на невинността (Shattered: End Of Innocence) През 1986 г. Гери Мък отчаяно търси изчезналата си дъщеря. Въпреки че вече е късно, прокурорът и брат ? търсят собствено правосъдие. (12-GA)
21:00
14.06.2020
Престъпления на фокус с Тамрон Хол: Влюбени глупаци (Deadline: Crime with Tamron Hall: Fools for Love) Жена от Охайо е заподозряна в убийство. Но дали тя стои зад него или просто е невинна свидетелка? Дори прокурорът не е сигурен. (9-AT)
08:12
21.06.2020
Бягство в бъдещето с Джеймс Уудс: Революция на роботите (Futurescape with James Woods: Robot Revolution) Джеймс Уудс се отправя на пътешествие между настоящето и далечното бъдеще, за да определи как съвременните идеи и конфликти ще повлияят на живота в бъ

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg