bTV Репортерите

Покерът като страст и професия - тази неделя, 2 януари в bTV Репортерите

• От 0/5Покерът като страст и професия. Милиони долари във вид на чипове се разиграват по масите в казина или интернет всеки ден - тази неделя, 2 януари в bTV Репортерите

Покерът като страст и професияНа 2 януари веднага след централната емисия на bTV Новините репортерът Асен Иванов и операторът Благой Момчилов ще въведат зрителите в дебрите на една най-бързоразвиващите се индустрии в света – покера. Милиони долари във вид на чипове се разиграват по масите в казина или интернет всеки ден.

В България през последната година покерът става все по-популярен, като дори започва да измества традиционни игри на карти като белота при приятелските събирания.

bTV Репортерите ще срещнат зрителите и с хората, за които тази игра не е хоби, а професия. Двама от най-преуспелите български покер играчи - Атанас Георгиев и Симеон Найденов - ще споделят пред камерата на bTV какво ги е насочило към покера, доходоносна професия ли е и какви качества са нужни, за да си голям играч. Предаването ще запознае аудиторията и със студента Андрей, който в продължение на цял месец играе покер всеки ден по 11 часа, за да изпълни мечтата си - да се класира за турнир в Лас Вегас.

Още за bTV Репортерите

19:25
22.06.2019
bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания
21:45
22.06.2019
bTV Репортерите
19:25
23.06.2019
bTV Репортерите - поредица за журналистически филми и разследвания

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg