Отечествен фронт

“Отечествен фронт”: Разказ на двама пораснали сираци, отървали се от Содома и Гомора

• От 0/5

“Отечествен фронт”: Разказ на двама пораснали сираци, отървали се от Содома и Гомора, събота, 18.12.2010 г., 18:00 по Нова ТВ

Тази събота, 18 декември, социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разказва за двама пораснали сираци и техните спомени за това какво се случва по домовете за деца, лишени от родителска грижа. “Това, което ви разказваме днес, никога няма да чуете, ако отидете в един дом за сираци. Вътре те са зависими от възпитатели и директори, но един ден те излизат навън и разказват истината за домовете.” – коментира Мартин Карбовски.

“Днес показваме две истории на двама пораснали сираци. Сираци е грешна дума – това са деца с родители, оставени да ги гледа държавата. Искам да знаете какво се е случвало с тези пораснали деца, докато вие сте се опитвали да дарявате домовете за сираци, да бъдете добри на Коледа и да гледате децата си. Ето ги вашите деца! Порасналите деца на държавата.”

Той е на 27 години  и иска да остане анонимен,

Те са момче и момиче.

Той е на 27 години  и иска да остане анонимен, за да запази живота, който живее в момента, защото никой не знае, че е отраснал в дом за сираци.

Тя се казва Кристина и не се притеснява да говори кой и как е прибирал дарените дрехи, обувки, храна и пр. и защо не са стигали изобщо до децата в дома дома.
И двамата имат живи родители, но са били оставени в дом за сираци.

Вече не живеят там и разказват за ужаса вътре – разказват, че домовете за сираци в България са Содом и Гомор.
Разказват какво става в домовете нощно време и как 6-годишни деца съжителстват с изпуснати изверги на 18 години. И двамата разказват подробно за сексуалните практики и извращенията, на които са били свидетели. И двамата признават, че възпитателите в тези домове виждат и знаят всичко това. Разказват за глада, за боя, за липсата на дрехи, обувки и отопление, за даренията по Коледа, които не стигат до тях, а се разпределят между персонала на дома...

Тя се казва Кристина


“Ако ви го кажа аз, може да ви излъжа. Но ако ви го кажат те – трябва да настръхнете!” – коментира Карбовски. – “Това, което разказват двамата сираци, се знае от всички. Правени са репортажи и кампании – но и до днес всички се правят, че това го няма. Идете по Kоледа в дом за сираци – там ще ви посрещнат с песни и пляски. Зад лицемерието и добрата храна, когато идват журналисти, се крие един от греховете на това общество. Грях, заради който ще бъдем наказани вкупом!...

A истината е проста. Ако не ви пука за сираците, трябва да знаете, че ви ограбват два пъти – вашите пари като данъкоплатци и вашите дарения като дрехи или кликване по телефона. Но най-страшното е, че вас ви лъжат, че правите добро!...”

„Отечествен фронт”, събота, 18 декември 2010 г., 18:00 по Нова телевизия

Още за Отечествен фронт

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg