Актуално В програмата

Истината за Емил Димитров в „НепознатиТЕ” - неделя, 19.12.2010 точно в 12.00 часа по bTV

Добави коментар

Каква е истината за естрадната легенда Емил Димтров 5 години след неговата смърт ще разберете в „НепознатиТЕ” - неделя, 19.12.2010 точно в 12.00 часа по bTV
Каква е истината за естрадната легенда Емил Димтров 5 години след неговата смърт ще разберете в „НепознатиТЕ” - неделя, 19.12.2010 точно в 12.00 часа по bTV

Емил Димитров в „НепознатиТЕ”


Филмът „Само един живот” е посветен на 70-годишнината на естрадната легенда


Каква е истината за естрадната легенда Емил Димтров 5 години след неговата смърт ще разберете от филма на журналиста Георги Тошев и режисьора Станислав Тодоров – Роги, който се опитва да даде отговор на този въпрос в навечереието на 70-годишнината от рождението на най-известния български поп певец.

Емил Димитров в „НепознатиТЕ” Филмът “Само един живот”, който bTV ще излъчи тази неделя, 19 декември, от 12.00 часа  в поредицата “НепознатиТЕ”, разказва невероятната история на човека, изпял “Моя страна, моя България“. През историята на едниствения му син Емил Димитров-младши и внука Мартин Димитров, зрителите ще научат какво остави певецът на близките си.  
Филмът е един труден и недовършен разговор между баща и син, чийто отношения през годините са минавали през трудни периоди.

Непоказвани лични кадри на Емил Димитров от последните години, свидетелства на хора, които са били до него през различни периоди.


За светлите и тъмните страни от живота на една легенда разказва филмът на оператора Росен Даскалов – Тийчъра, режисьора на монтаж Явор Веселинов и продуцента Румяна Цанчева.

Забравен ли е Емил Димитров, как преминават последните му години след като е покосен от инсулт- това са само част от въпросите, чийто отговори търси екипът на “НепознатиТЕ“. И още: истината за неговия личен живот, лъжите, тиражирани в медиите, успехът във Франция и приятелствата със звезди като Далида, Шарл Азнавур и Адриано Челентано….

Емил Димитров в „НепознатиТЕ”


Пред камерата застават Богдана Карадочева, Христо Куртев, Йордан Георгиев, Анелия и Константин Каранови. Те са част от свидетелите, които разкриват непознати страни от характера и живота на Емил Димитров.


С филма “Само един живот“ bTV и “НепознатиТЕ“ отбелязват 70-годишнината от рождението на естрадната легенда. През личната история на сина на Емил Димитров и неговото семейство авторите на филма се опитват да подредят един разпилян и малко позабравен живот.

Въпросите, които остави Емил Димитров след смъртта си са повече от отговорите, а тиражираните лъжи в публичното пространство – повече от истината.

Филмът е един опит за честен разговор за таланта, успеха, но и тъмните страни от живота на една легенда.

„НепознатиТе” тази  неделя точно в 12.00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: НепознатиТЕ

„непознатиТЕ“ с филм за актьора Христо Живков

„непознатиТЕ“ празнуват рожден ден с актьора от „Осъдени души“ Ян Енглерт

„непознатиТЕ“ по следите на четвероевангелието на Иван Александър в Румъния

„непознатиТЕ“ зад кулисите на Фридрихщат палас

Легендата „Бърнинг мен“ в документалния филм „Преживяване в пустинята“