Актуално Търси се...

Захари Бахаров разкрива личния си живот за първи път в „Търси се”

2 коментара

Захари Бахаров разкрива личния си живот за първи път в „Търси се”, събота, 11 декември, от 11:00
Захари Бахаров разкрива личния си живот за първи път в „Търси се”Младата звезда на българския театър и кино – Захари Бахаров, ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се” тази събота, 11 декември, от 11:00 часа по bTV. За първи път зрителите ще научат подробности за строго пазения му личен живот. Водещите Меги и Нели ще покажат най-близките му хора – съпругата му, майка му и брат му.

Първата емоционална среща за Захари ще бъде с любимата му жена – водещата Диана Алексиева, с която през лятото станаха родители на момченце
. „Със Захари се познаваме от доста години. При една от поредните ни срещи той ме покани на театър. И така първо се влюбих в таланта му, а след това и в него. Оттогава минаха повече от 2 години и сме неразделни”, споделя Диди. Тя ще разкрие, че най-голям шок двамата са изживели след раждането на сина им Максим. „Това беше за нас тотален шок. Беше ни страх да го обличаме, да го къпем, но Захари е невероятен баща”, разказва Диди.

Самият Захари ще сподели, че работният му график е изцяло пренареден, за да може да има повече време за сина си. „Да си баща е най-великото чувство. Откакто го има Макс, аз знам, че мен нищо не може да ме събори. Каквото и да се случи, винаги ще имам него”, емоционално ще признае Захари. Единствено в „Търси се” той ще разкаже и перипетиите, през които е минал, за да може да съчетае раждането на бебето с постановка в театъра.

Захари Бахаров разкрива личния си живот за първи път в „Търси се”

За първи път зрителите ще видят и майката на актьора – Мюджгян Бахарова, която ще разкрие, че актьорството не е детската мечта на сина й
. „В училище бях абсолютен непукист. Нищо не ме вълнуваше. В 10-и клас, и аз не знам защо, се съгласих да играя в една училищна постановка. Баща ми дойде да ме гледа и после веднага отиде да ме запише в театрална школа”, спомня си Захари.

„Той е сдържан като мен. В него бушуват много емоции, но никога не ги проявява външно”, разкрива още майката на актьора. Тя ще предизвика сина си да се върне към френския език, защото е завършил френска гимназия. Дали ще се справи с тази провокация, зрителите ще разберат тази събота.

Изключително любопитен ще бъде и погледът на брат му – звездата от сериала „Стъклен дом” Явор Бахаров.
„Като деца нямахме много допирни точки. Сега, като пораснахме, се разбираме само с поглед, без да вербализираме нещата. Двамата с него сме почти еднакви като темперамент”, признава Явор. Той ще сподели още, че след раждането на сина му Захари е друг човек и ще го предизвика да изпее приспивна песен на Максим.

Захари Бахаров разкрива личния си живот за първи път в „Търси се”


В „Търси се” Меги и Нели ще срещнат Захари с неговите приятели от квартала и с най-близките му колеги. А голямата изненада в студиото ще бъде неговата преподавателка от НАТФИЗ – проф. Надежда Сейкова.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“

В програмата: