Актуално В програмата

„Пълна лудница” – пренареждане се пренарежда в сряда

Добави коментар

От тази седмица комедийното шоу „Пълна лудница” – Пренареждане се пренарежда от събота в сряда и вече ще се излъчва от 21 часа...


От тази седмица комедийното шоу „Пълна лудница” – Пренареждане се пренарежда от събота в сряда и вече ще се излъчва от 21 часа, веднага след новия хитов сериал на bTV „Забраненият плод”.
От старта на новия сезон и новия формат на шоуто, „Пълна лудница” – Пренареждане бележи възход в рейтинга, така че в сряда се очертава една наистина силна вечер.

В епизода тази сряда (8 декември) ще видим как абсолютно всички ще се опитат да изиграят стария измамник и комарджия Отец Прецакий и да му вземат паричките. Като започнем от собствения му син Спартак, минем през мама Божка, която се прави на майка Тереза и Марчето – новоизлюпена вярваща от Ушанския манастир и стигнем дори до Кафиол, който си прави тънки сметки как да закърпи бюджета на телевизията до 2015 – 2016 година.

Какво обаче ще излезе от всичко това накрая – ще разберем само в „Пълна лудница” – Пренареждане, вече в сряда от 21 часа.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Пълна лудница

"Пълна лудница" се завръща с нови рубрики

Родните футболни босове влизат в „Пълна лудница“

Мария Сапунджиева е Мадона в новата Пълна Лудница, 18 септември, 21.00ч, по Нова ТВ

Зуека се срещна тайно с Лейди Гага

Стартират повторенията на „Пълна лудница“ по НОВА ТВ