Актуално Какво ще се случи...

Най-добра теленовела за 2009 - "Индия - любовна история" по БНТ 1

Добави коментар

"Индия - любовна история" е сериал номер едно в Бразилия и най-гледана поредица в Индия, започва от от утре в понеделник, сряда и четвъртък от 20,45 ч. по БНТ1.
Индия - любовна история"Индия - любовна история" е сериал номер едно в Бразилия и най-гледана поредица в Индия, започва от от утре в понеделник, сряда и четвъртък от 20,45 ч. по БНТ1.

БНТ е закупила 160-те серии на тоталния хит "Индия - любовна история", който ще се излъчва от утре в понеделник, сряда и четвъртък от 20,45 ч.

Всъщност е трудно да се определи какъв е филмът - бразилски или индийски. "Индия - любовна история" е сериал номер едно в Бразилия и най-гледана поредица в Индия. Освен това актьорите му са идоли в много от страните, в които е излъчван, и затова заслужено е награден с "Еми" за най-добра теленовела за 2009 г.

Индия - любовна история


И няма как да не се получи хит, след като две от мегаиндустриите в киното са обединили усилията си за първи път в името на една класическа романтична любовна сага.


Освен това в света има ренесанс на индийското кино. Всъщност в Азия има държави, където дори не знаят, че съществува Холивуд. В Пакистан, Малайзия, а дори и в Китай твърдо се прехласват по индийските филми с марка "Боливуд", а казват, че аудиторията им надхвърля 4 млрд. души. От другите континенти най-големи фенове на индийските саги са бразилците, макар те също да си имат собствени хитове.

У нас, като се каже индийска драма, и веднага се сещаме за "Слонът, моят приятел" и за Радж Капур. Тази представа обаче е далече от лицето на днешното индийско кино, тъй като Боливуд бълва на година по 1000 заглавия.

Сцената на "Индия - любовна история" са двете държави - Индия и Бразилия.


"Индия - любовна история"  е съвременна история за любовта, невъзможна или зависима от компромиса, традициите и сблъсъка на две култури. Както се предполага в такива случаи, става дума за съдбата на две фамилии, свързани с уговорен брак според индийската традиция.

Сценарист е Глория Перес, а режисьор Маркус Шехтман.

Индия - любовна история


В ролята на любимия на Майа - Багван, е Марсио Гарсия, известен водещ в MTV SPORTS, и модел на “Елит”. Ликът на Марсио се върти ежедневно по тв рекламите, а различни фирми се надпреварват да го канят за лице на марките им.

Жулиана Паес пък е обявена за най-красива жена от списание "Пийпъл" за 2006 г..
Номинирана е и за най-сексапилната жена в света от мъжкото списание VIP през 2007 г. През 2004 г. се разсъблече и за "Плейбой". Тя също се снима за реклами срещу космически хонорари, а в момента дори измести Жизел Бюндхен за лице на известна марка бижута. Жулиана без съмнение е една от най влиятелните жени в Бразилия.

В ролята на Радж пък се превъплъщава бившата бразилска баскетболна звезда Родриго Ломбарди. След края на спортната си кариера той се посвещава на театъра. Снимал се е и в други сериали, но световна слава му носи точно ролята на Радж в "Индия - любовна история".

В ролята на бащата на Радж пък влиза любимият актьор на Бразилия Тони Рамос . Той е бил спортен коментатор, но славата го застига именно като актьор. Сега вече има планове сам да пише и да режисира филми.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Индия - любовна история