Актуално Търси се...

Стефан Цанев в „Търси се”, тази събота, 4 декември, от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Приятелите на Стефан Цанев разкриват дълбоката му душевност в „Търси се”, тази събота тази събота, 4 декември, от 11:00 часа по bTV
Стефан Цанев в „Търси се”Приятелите на Стефан Цанев разкриват дълбоката му душевност в „Търси се”, тази събота тази събота, 4 декември, от 11:00 часа по bTV

Големият писател и поет Стефан Цанев ще бъде гост в новото издание на токшоуто „Търси се” тази събота, 4 декември, от 11:00 часа по bTV.
Душата на какъв човек се крие зад всяка негова дума, кои са преживяванията, провокирали написаните му мисли и какъв е поетът в семейството си ще разкрият най-близките му приятели.
    
Интересни щрихи към образа на писателя ще прибави артистичното семейство на Коста Цонев и съпругата му Ели. „Обожавам неговите книги. Чета ги ежедневно.Той просто не е човек и повечето хора трудно биха го разбрали”, споделя Коста Цонев. Съпругата му пък ще признае, че искрено завижда на актрисата Доротея Тончева, жената до Стефан Цанев, за прекрасните стихове, които ѝ е посветил. Стефан Цанев се радва на истинско женско царство – той има 4 дъщери, които живеят в различни краища на света - Париж, Хелзинки, Москва, Италия и с които се събират винаги на Коледа. „Най-голямата грешка на една жена е да каже на мъжа си „Недей!”. Доротея не направи тази грешка и затова се разбираме толкова добре”, казва Стефан Цанев.

Стефан Цанев в „Търси се”


Сред останалите приятели, които ще зарадват актьора в предаването, са Досьо Досев, доц. Камен Плочев и художникът Кольо Гецов. За страстта му към виното, вицовете, големите трудности в живота му и върху какво работи в момента Стефан Цанев ще разкаже тази събота от 11:00 часа в предаването „Търси се” по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“