Отечествен фронт

Френски гей-порно продуцент в “Отечествен фронт”

• От 0/5

“Да имаш лице на дивак е много по-възбуждащо!” – твърди френски гей-порно продуцент, обвинен, че е снимал български роми във филмите си

Френски гей-порно продуцент в “Отечествен фронт”Тази събота, 20 ноември социалният ъндърграунд “Отечествен фронт” разказва за сблъсъка на един френски гей-порно продуцент с българските закони и морал. Жан Ноел Рене Клер режисира филми за възрастни от 15 години и е обиколил целия свят в търсене на модели за тях. Нарича това, което прави изкуство и твърди, че работите му са ценени и търсени в много страни и от много известни личности.

Заради работата си в България обаче Жан Ноел Рене Клер е арестуван и обвинен, че произвежда гей-порно филми с български актьори.
Във филмите си Жан Ноел не снима европейци, а само хора със “загорели лица, с лица на престъпници, с остри черти”. Идва в България, за да снима роми: “Трябва да има нещо диво в тях. Това, което се харесва е, че имат лица като на диваци. А хората харесват диваци! Да имаш лице на дивак е много по-възбуждащо!” Плаща им по 400 лева на час и подписва договор с всеки един.

“Срещаме се в следствения арест с френския гей порно продуцент. Жан Ноел Рене Клер никога не е спал с жена и е работодател на някои българи.”
– разказва Мартин Карбовски. – “Снима хард гей-порно с много мъжки акцент и затова е в ареста – у нас това е забранено, макар че се случва често. Обвиняват Жан Ноел, че е склонил десетки пловдивски цигани да се снимат в неговите мъжки продукции. Той обаче смята, че това е част от културата на западната цивилизация... За себе си той е прав и може би това е част от неговата свобода, която се оказва част от нашето извращение.

Представата на Жан Ноел за изкуство обаче се сблъсква челно с представата за правосъдие у нас с нетрадиционно чаровната и отворена прокурорка от Пловдив Андреева-Минчева, която не се крие като колегите си, не е сухар като тях, дори има чувства за хумор. Те са като красавицата и звярът! Рене Клер никога не е бил с жена, докато тя е майка на три деца и двамата се намират на ужасно различни полюси на живеенето. Докато тези двама титани се борят са свободата и справедливостта, всъщност проблемът остава някак настрани – а той е бедността, липсата на баня и това, че единственото, което ни остана за продаване, са половите ни белези...

Какво търсят чужденците у нас?
Докато се прехласваме по тях, понякога в България те освен булки, търсят и космати здрави некъпани мъжаги, за да задоволят отегчението си от добре подредения си на запад свят. Отегчението на западната цивилизация – понякога то граничи с отегчението на Калигула и пресищането на Нерон. У нас пък е глад! Глад за култура и глад за хляб. Ние сме готови на всичко за 200 лева. Някои от нас.

Какво се случва!? И можем ли да го контролираме!? Нещата в живота, който не познаваме, който е извън нас, се разклоняват в два крачола – в единия крачол тук-таме се появяват брадати хора от изток, които карат жените ни да носят бурки, да не ходят на работа и да се молят по много пъти на Аллах. Докато Аллах се промъква и в телевизиите, в другия крачол върви тотална морална развала като тази - космати мъже да се обичат пред западните камери. Разкрачването на крачолите започна отдавна. Някъде долу тихо, бавно и полека се случват неща, от които тепърва ще патим!”

„Отечествен фронт”, събота, 20 ноември 2010 г., 18:00 по Нова телевизия

Още за Мартин Карбовски, Отечествен фронт

18:00
03.03.2018
Карбовски: Втори план - документална поредица с водещ Мартин Карбовски
18:00
10.03.2018
Карбовски: Втори план - документална поредица с водещ Мартин Карбовски

Не пропускайте

ТВ анонси

Популярно в poTV.bg