Актуално В програмата

Топ новинари на bTV ще подкрепят мисията на «Великолепната шесторка» във вторник

Добави коментар

Как деца в домове с преодолими заболявания се категоризират като увредени или хронично болни - утре вечер във «Великолепната шесторка» благотворителното шоу от 20.00 часа

 


Как деца в домове с преодолими заболявания се категоризират като увредени или хронично болни - утре вечер във «Великолепната шесторка»  от 20.00 часа

 

 

 

Великолепната шесторка



В седмицата на десетата годишнина на bTV Новините, които са неделима част от кампанията на „Великолепната шесторка”, шестима топ журналисти ще подкрепят мисията на благотворителното шоу по bTV утре вечер. Те ще изпеят по една любима филмова песен заедно със звездните дуети.

Тодор Кирков ще изпълни „Ла Бамба” заедно с Теди Кацарова и Николай Мартинов, Краси Минев ще подкрепи Бони и Емо, които ще се представят с хита на Васил Найденов от българския филм „Адаптация”.

Синоптичката Станислава Цалова ще изпълни песен от мюзикъла „Коса” заедно с Наско от БТР и Йорданка Благоева.

Репортерът Марина Евгениева, която отразява от години проблемите на изоставените деца в bTV Новините и bTV Репортерите, ще се включи в кампанията на „Шесторката” и с песен - „Клетва” от филма „Вчера”, заедно с Тони Димитрова и Славчо Пеев. Тази година водещият на bTV Новините Юксел Кадриев ще се включи в благотворителното шоу като подкрепи Албена и Тома на сцената, а Виктория Петрова ще изпее заедно с Валентина Войкова и Кольо Гилъна песента Pretty Woman.

Още една порочна практика, която затруднява настаняването в приемна грижа и осиновяването на деца от домовете, ще бъде показана чрез една от историите в утрешния епизод на «Великолепната шесторка». Оказва се, че деца с абсолютно преодолими заболявани, като алергия към белтъчини, астма, гъбички между пръстчетата на краката и конюктивид, се категоризират като увредени или хронично болни.

Родителите, които обикновено нямат необходимото образование и не са получили навременна подкрепа, са ги изоставили, а приемните родители и осиновителите на свой ред не искат да ги вземат.

За щастие, институцията не е единственият възможен изход за деца със заболявания. Зрителите ще се запознаят с историята на Богдана Петрова, позната от шоуто «България търси талант», която е отгледана от родителите си с много любов, въпреки че е с много по-сериозен проблем, отколкото повечето деца, изоставени в домове.

 

 

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Великолепната шесторка , Юксел Кадриев , Виктория Петрова

Ани Салич гостува в студиото на „Търси се...”, тази събота по bTV

Юксел Кадриев в „Търси се...” - събота, 7 ноември, от 11.00 часа по bTV

Ани Салич и Виктория Петрова сбъдват мечти в „Предай нататък“

Юксел Кадриев със „Златен скункс“ след като шофира пил

bTV Новините с нова емисия от 17.00 часа от 19 септември