Актуално Търси се...

Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”, тази събота, от 11:00 часа по bTV

Добави коментар

Преди болестта бях лош човек, споделя Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”, тази събота, от 11:00 часа по bTV
Преди болестта бях лош човек, споделя Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”, тази събота, от 11:00 часа по bTV

Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”„Преди инсулта бях лош човек, не умеех да говоря нормално с хората, извърших лоши неща”, ще признае в най-откровената си изповед големият български актьор Йосиф Сърчаджиев. Той ще бъде гост в новото издание на “Търси се” тази събота, 13 ноември, от 11:00 часа по bTV. За разликите между Йоско преди и след тежкия инсулт ще говорят и най-близките му.
    
Първата изненада за актьора ще бъде неговият приятел Гого Лозанов. „Йоско има изключително любопитство към хората и най-вече към дамите. Той продължава да е едно дете в зряла възраст”, разкрива той.

Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”


За най-трудния период на актьора – между живота и смъртта, ще разкаже проф. д-р Павлина Стаменова, която го лекува в продължение на няколко месеца. Йосиф Сърчаджиев получава тежък инсулт преди 5 години в кафенето на театъра, говорейки със свои приятели. „Приехме го в много тежко състояние – в абсолютно безсъзнание, неподвижен, без говор, без каквато и да е реакция. Неговият дух и желанието му за живот му помогнаха да е това, което е сега. Никога не се отказа от живота”, разказва проф. Стаменова. „Тогава аз се видях. Видях тялото си отгоре. Чух лекарите как казаха на жена ми, че си отивам. Видях другия свят и себе си като дете. Приемам това изпитание като поредната ми роля”, споделя в „Търси се” Йосиф Сърчаджиев. За неизречените мисли тогава, свързани с неговите роли, семейството и внука му Йосиф – зрителите ще видят изключителната изповед на актьора тази събота, 13 номеври, по bTV.

Йосиф Сърчаджиев в „Търси се”Меги и Нели ще срещнат Йосиф Сърчаджиев и с много негови колеги – актьори. Един от тях ще е Ивайло Христов. „Той е многообразен, неочакван и изключително честен човек. Когато чета негови интервюта, си мисля колко е мъдър, но когато го срещна на улицата, виждам същото дете, което познавах преди болестта”, споделя Ивайло Христов. Той ще предизвика Йоско да рецитира стихотворението „Летете ескадрони” и зрителите ще видят големия актьор в тази изключителна роля. „Заради инсулта аз не си спомням имената на много от моите колеги. Обръщам се към тях с описателни имена - „онзи слабия”, „онзи високия”. Липсата на спомени ме накара да забравя и някои лоши неща, за които не искам да си спомням изобщо”, откровено ще признае Йосиф Сърчаджиев.

В „Търси се” той ще се срещне и с младата актриса Марияна Жикич, с която играе в няколко постановки след възстановяването си от инсулта. „Той е изключително общителен. Спира случайни хора, най-вече дами, и ги разпитва за живота им. От него блика светлина”, емоционално ще сподели актрисата. Йосиф Сърчаджиев ще разкаже и за работата си в театъра като актьор и режисьор. Колко трудно е да запомни репликите си, имената на постановките, сюжетите, какво му дава сцената сега, ще разкрие откровено актьорът в „Търси се”, тази събота, 13 ноември, от 11:00 часа по bTV.
Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Интересно, нали? Споделете тази публикация с вашите приятели във Фейсбук и Вайбър

Още публикации за: Търси се , Йосиф Сърчаджиев

Мира Добрева с първа телевизионна изповед след 7-дневната кома в „Търси се…“

Васил Найденов завладява сцената на „Търси се…“

Футболистът Стойко Сакалиев в „Търси се“: „Дъщеря ми и аз победихме рака!“

Актрисата Искра Донова за трудния път до желаното дете в „Търси се…“

Chef Илиан Кустев в „Търси се…“